Satış sözleşmesi peşin ve taksitli sözleşme örneği
iyi akşamlar; benim sorum ticaretle uğraşıyorum mermer atölyesi sahibiyim sizden satış sözleşmesi peşin&taksit örneği ile ilğili bir sözleşme istiyorum yalnız kanunen hak ittaa edeceğim bir sözleşme metni istiyorum bu sözleşmeyi noterden onaylatmam gerekirmi müşterilerime imzaladığım zaman bana kanunen bir zarar verebilirmi teşekkür ederim 2.sorum müttahitlerle mermer basamağı vs gibi sözleşme örneği en kısa sürede cevaplarsanız sevinirim teşekkür ederim
Re: Satış sözleşmesi peşin ve taksitli sözleşme örneği
Merhaba
Yukarıda arkadaşımızın bahsettigi gibi bir iş sözleşmesi örnegı lazım Dogal gaz tesisatı ve Sıhhi tesisat iş sözleşmesi yapılan işlerin karşılıgında müşteriye imzalatılacak işin yapıldıgına ve ödenecegıne dair bir iş sözleşmesi lazım yardımcı oalcak arkadaşlarımız yokmu ?
Re: Satış sözleşmesi peşin ve taksitli sözleşme örneği
Sayın site yönetimi ve hukuk görevlileri sizden satış sözleşmesi örneği istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim çalışmalarınızın başarılarını dilerim .
not kısa mesaj nasıl gönderebilirim
Cevap: Satış sözleşmesi peşin ve taksitli sözleşme örneği
Merhabalar,
Ben yapı malzemesi üreticisiyim. Dış cephe kaplama malzemesi üretiyorum. Yalnız ben ürünün satışını yaparken, bir uygulamacı firma da uygulamasını yapıyor. Ben müşterim ile nasıl bir sözleşme yapmalıyım? Bana gönderebileceğiniz bir sözleşme örneğiniz var mı? Cephede çalışan işçilere birşey olması halinde sorumluluk almak istemiyorum, tüm sorumluluğu uygulamacı firmaya yükleyecek şekilde hem müşteri ile, hemde uygulamacı firma ile ayrı ayrı mı sözleşme yapmalıyım? Bana yardımcı olabilirseniz memnun olurum..
Cevap: Satış sözleşmesi peşin ve taksitli sözleşme örneği
Alıntı:
Amrod Amandil rumuzlu üyeden alıntı
Merhabalar,
Ben yapı malzemesi üreticisiyim. Dış cephe kaplama malzemesi üretiyorum. Yalnız ben ürünün satışını yaparken, bir uygulamacı firma da uygulamasını yapıyor. Ben müşterim ile nasıl bir sözleşme yapmalıyım? Bana gönderebileceğiniz bir sözleşme örneğiniz var mı? Cephede çalışan işçilere birşey olması halinde sorumluluk almak istemiyorum, tüm sorumluluğu uygulamacı firmaya yükleyecek şekilde hem müşteri ile, hemde uygulamacı firma ile ayrı ayrı mı sözleşme yapmalıyım? Bana yardımcı olabilirseniz memnun olurum..
Her zaman tekrarladığımız husus her olayın kendisine özgü nitelikleri,ayrıcalıkları olduğu için size şablon dilekçe örneği vermemiz hak kaybına uğramanıza neden olur.Zaten konuyla ilgili istihdam edilen işçilerin can güvenliği pratikte uygulayıcı firmaya aittir.Avukatınız yardımıyla tüm hususları düzenleyen bir sözleşme yapmanız -karşı tarafların da kabulü halinde- gerekli olan maddi, hukuksal çıkarlarınızı,haklarınızı güvence altına alacaktır.