Re: Cinsel istismar diyorlar
Bir süre sonra, bu iletimin silinmesini istiyorum,internette adımı yazdığımda ilk bu konu çıkıyor demeyeceksiniz değil mi?
1. asliye ile 16. asliye arasında şu fark vardır, sorunuzdan da anlaşılacağı üzere mahmeke asliye ceza mahkemesidir; nöbetçi olan mahkeme 16 asliye ceza mahkemesi olduğu üzere dava orada görülmektedir.
Ceza davanızla ilgili avukatınızdan destek alınız.
yani isteyerek yapması yada herşey zorla demesine karşın aksini kanıtlarsam davada benim konumum nasıl etkilenir ceza alma durumum varmı?
peki sabıkamın olmamasınıda düşünerek tahmini ceza ne olur ve kefalete çevrilebilirmi ?
cevap yokmu? konuyu ne kadar tam bilmesenizde tahminleriniz oluyor dosyam elime geçmedi incelemedeymiş savcılıkla mahkeme arasındaymışş
bir de bahsettiğimiz ne tür bir ceza olur sonuç itibariyle araştırdım ve cinsel birleşme olmadığı için ağır cezaya girmiyor kaldıki asliyede dosya fakat fiziksel ve ruhsal gelişimini olumsuz etkileme kısmını kullanmak istiyor ve ailesinin boşanma sorunlarından bunalmışken farklı şehirlerde olduğumuz bir dönem intihar etmiş vede bunuda benim üstüme atmak istiyorki cezanın ağır olması için söylediği şeyleri kanıtlamak zorunda olması beni biraz rahatlatıyor çünkü onunkide benimkide söz sadece kaldıki benim elimdekiler bunların benimle ilgisi olmadığını kanıtlar nitelikte ama olayı sizden dinlemek ve yorum almak bana mantıklı geliyor
hüseyin üzmez davasını takip ediniz
ben artık bu devirde kızlardan cok korkuyorum cok akıllı ve sinsi plan kuruyolar gecmiş olsun kardeşim ama sende evlisin cocuğun var biraz dikkatli olsana
16 yaşından küçük kızla evli erkegin ilişkiye girmeden beraberlik yaşamasının cezası nedir