Kiracı Parayı da Vermiyor Evden de Çıkmıyor
merhabalar 2007 aldığım sıfır daireyi kiracaya verdim 1 yıllık kontrat yaptık ama bu adam hep geç verdi parasını 1 yıl boyunca 1 kere protesto çektik ertesi gün hemen verdi parayı ama şimdi şubatta itibaren parayı vermiyor pazartesi günü protesto çektim almamış protesteyo yandaki komşulara sormuş postacı onlarda burda öyle birisi oturmuyo demiş sonra muharlığa gittim adamın kaydı çıkmıyor benim ev şuan boş görünüyor bugün adam aradı senin kiracı öldü sana kolay gelsin dedi kapattı yani sen o parayı unut diyor. şimdi benim ne yapmam lazım 1. protestoyu çektim almadı şuan lüften burdaki avukatlardan yardım bekliyorum...
Re: Kiracı Parayıda Vermiyor Evdende Çıkmıyor
Kira kontratınızda ödenmemiş kiraları ve muacceliyet şartı var ise dönem sonuna kadar vadesi gelmemiş kiraları da tahliye talepli icra takibine koyun. 30 gün içinde ödemezse icra hakimliğinde dava açıp tahliyesini isteyin.
Sanırım o zaman dirilir. :)
Kolay gelsin.
Hocam Bu Adam Protesto Kağıdını Almadı Bu adreste ........ çetin yok demiş göndermiş muhtarlıktada bizim dairede kimse oturmuyor görünüyor nasıl yapacaz valla evin mi var derdin var uğraşdur artık kiracılarla
Ne işiniz var protestoyla anlamadım ki. Size yazdıklarımı anlayabildinizmi? Anlayamadığınız bir husus varsa yazın izah edeyim.
hocam açıkcası hiç bişi anlamadım bu adamın kira kontratı şubatta sona erdi en son şubatın kirasını verdi başkada alamadık şimdide evdende çıkmıyor parada vermiyor şuan konturat yok
Sen dalış didin 25 yıl ev al sonra gel elin adamı kiranı vermesin ilk defa böyle bişi başıma geliyor şaştım kaldım dövsen bi türlü tutup atsan onuda yapamazsın moralim şuanda sıfır ne yapacağımı hiç bilmiyorum mahkemelik hiç bir işim olmadı olmadı şuan kadar
Sn. Numan her şey insanlar içindir. Yapabileceklerinizi yazdım ben. Siz hala ne yapacağımı hiç bilmiyorum diyorsunuz. Havaya mı yazıyoruz biz?
P.tesi ilk iş kira kontratınızla adliyeye gidip icraya koyun tahliye işlemlerini başlatın. Zararın neresinden dönerseniz kardır. Zaman alan bir süreç zaten adliyeye tevdi edin gerisine karışmayın stres öfke ile olacak iş değil bu tamammı?
Kolay gelsin
Çok Tesekkür Ederim Hocam Mahkeme Masraflarını Bu Adam Karşılıyor Deil mi Pazartesi İlk İşm Olacak İnş Sağ Salim Hallederiz Atarız Şunu Parasındanda Geçtim Artık Evimden Çıksın Yeter