Bugüne kadar siteden bilgi istediğim konularda açıkçası çok fazla geri bildirim aldığım söylenemezse de ben denemekten vazgeçmeyeceğim:)
Buraya ihtiyacım olan makale, bilgi türü şeyleri yazacağım. Bazı hukuk dergilerine ulaşmakta zorlanıyorum .Fakat muhtemelen hukukçuların elinin altında olabilir. Eğitim ya da yönetim alanında dergiler olsa mesela bu alanda olabildiğince süreli yayın takip ederim ancak hukukçu olmayınca açıkçası bizler için çok ulaşılır olduğu söylenemez bu tip dergilerin. Bir şekilde ulaşmak zorundayım bunlara yardım alabilirsem sevinirim. Benzer makaleler de olursa onları da önerebilirsiniz.
5237 Sayılı TCK'da Cinsel Saldırı ve Cinsel Taciz Suçları. Türkiye Barolar Birliği Dergisi, 2005, sayı: 57, 243-282
Yokuş, Handan Sevük ( 2006). Yeni Ceza Mevzuatında Çocuğa İlişkin Hükümlerin Değerlendirilmesi. Hukuki Perspektifler Dergisi. Sayı 7, 91-98.
Yokuş, Handan Sevük (2005).5237 Sayılı TCK da Çocukların Cinsel İstismarı ve Reşit Olmayanlarla Cinsel İlişki Suçları. Hukuk ve Adalet Dergisi. Yıl:2 Sayı 5, 280-302.