-
İ..e hakem
Ohhh dedim yahu , içim buz gibi oldu...
Alın size haksız olarak kabaca yaftaladığınız hakem...
O sizin pavyonunuzdaki namuslu kadınlardan çok daha namusludur emin olun.
İnanıyorum ki O, maço bakışınızla yıllardır yaftaladığınız erkek hakemlerin, erkekçe çalamadıkları düdükleri çalacaktır.
Eski solcu Kültür Bakanı'nın her özürü öncesinde yaptığı gafları ve en sonunda 12 Eylül'ü eleştirirken ettiği lafları burnunuza sokacaktır.
Sözde hoşgörü-diyalog Dincileri ve liberal koalisyonunun aslında ne kadar kırılgan, bulaç bulamaç olduğunu cümle aleme umarım ispat edecektir.
Bu ülke ne Zeki Müren'i, ne Bülent Ersoy'u, ne Fatih Ürek'i, ne de Kuşum Aydın'ı bağrına basmakla bir şey kaybetmedi. Hataları olabilir, hangimizin hatası yok ki...
Ne oldu, hepimiz Ermeniyiz diyordunuz?
Ne oldu, hepimiz Kürtüz diyordunuz?
Ne oldu, Türban insan hakkı ve bireysel özgürlüktür diyordunuz?
Ne oldu, toplumu bırak, bireysel özgürlüklere bak diyordunuz?
Ne oldu, ötekileştirilenlere övgüler düzüyordunuz?
Ben heteroseksüelim deyip, beyninde kırk tilki dolaşan siyasetçi/bürokrat/medya/aydın ve halktan, aslında gerçek anlamda beyni homo insanların gazabından yüce Tanrım onları ve bizi korusun, Amiiiin ....
-
Re: İ..e hakem
Ek: öldüren amerikan askeri de bu tanımlamaya giriyormuş rivayete göre!! yaaaaa bir yaşıma daha girdim diyeceğim de..cıkk vazgeçtim:))) bu yüzden bir yaş falan yaşlanmaya niyetim yok, ayları bile hesap ediyorum zaten:))))
Ya bu insanları anlamak zor..
Hepimiz ermeniyiz dediler ermenileri savundular..
Hepimiz kürdüz dediler.. onları savundular..
E hepimiz türbanlıyız, anamız bacımız örtülü dediler, insan hakkı kapanmak dediler..bireysel özgürlük dediler..
Eeeeeeeee erkek milleti işte:)) Hepsini kabul etmek kolay da bunu kabul etmek elbet zor..
Ne desin adamlar hepimiz i..e yiz mi desinler:)))))))))))
onun için hakeme, tak sepeti koluna herkes kendi yoluna dediler haliyle.. bunlar da savunamadılar. adam askerliğini bu nedenle yapamadıysa açığa da çıktıysa ve bu onun hakemlik yapmasını engellemiyorsa.. tam bir insan hakkı ihlali.. bu adamın hakkını niye savunamıyorlar..işte yukarda sebep belli:)))