Merhabalar.
Herkesin bildigi üzere 1 Mayıs 2009 resmi tatil oldu.
29 Nisan 2009 da 1 mayıs 2009 Cuma günü için izin kağıdı imzalattim hastaneye gitmek için.1 mayısta hastaneye gittim muayene oldum ve daha sonra eve gidip dinlendim.
Akşam patron telefon etti ve yarin hastaneye gittigime dair belge istedi.Bende hem resmi tatil hemde izin kagidi imzalattigimi söyleyerek bu özel belgeyi getirmeyecegimi söyledim.Ertesi gün işe gittigimde diğer çalışanları şahit göstererek bir tutanak tutturdu.İznimi söyledigim yerde gecirmedigime dair belgelendirmedigim için.
Ve benden savunma yazmamı istediler. Ve bu istekleri mesai saati icinde degil akşam telefonla bildiriyorlar yüzüme karşı canım cicimler hep. Akşamlari arayip beni ve tüm ailemi huzursuz ediyorlar.
6 mayıs carsamba sabahi işe gittigimde beni içeri almadilar artik burada calişamayacagimi söylediler ve herhangi bir belge vermediler.Bende ayni gün notere gidip ihtarname cektim.10 aydir sigortaliyim ve iceride bir bucuk aylik maaşım ve 4 aylik AGİ var.Ben ihtarname cektikten sonra Bölge çalışma müdürlüğüne durumu anlatan bir şikayet dilekçesi yazdim. Olayin üzerinden 8 gün gecmesine ragmen parami ödemediler.Noterden herhangi bir yazida göndermediler.Ve ayrica halen sigortamin kesilmedigini ögrendim.Bu durumda ne yapmaliyim.İçerideki maaşimi nasil alabilirim.