Adres-araç kaydı-ikamet adresi
Merhaba! Değerli avukat arkadaşlar.
Sigortalının işyeri adresi, araç kaydı ve güncel ikamet adresi konusunda bilgiye ulaşmada sorun yaşayan arkadaşlar varsa bana özelden ulaşırlarsa gerekli bilgiyi ve detayları öğrenebilirler. Arkadaşlar konuyu amacı dışına taşıyarak ciddi anlamda faydalanmak isteyen avukat arkadaşlarada engel olunmasın. şimdiden hepinize iyi çalışmalar dilerim.
saygılarımla;
Re: adres-araç kaydı-ikamet adresi
İyi akşamlar,
Araç sigorta poliçe bilgilerine www.tramer.org.tr den plaka no, vergi no, t.c. kimlik no, motor-şase no gibi bilgileri kullanarak ulaşabilirsiniz. Ancak Sigortalı iş yeri adresine SGK nın web sitesinden ulaşmak mümkün değilken siz bunu nasıl yapabiliyorsunuz? Gayri resmi yollardan ve para karşılığı mı yardımcı oluyorsunuz? Amaç bilgi paylaşımı ise özelde değilde forumda paylaşırsanız bütün üyeler faydalanabilirler.
Saygılarımla.
Alıntı:
swan rumuzlu üyeden alıntı
İyi akşamlar,
Araç sigorta poliçe bilgilerine
www.tramer.org.tr den plaka no, vergi no, t.c. kimlik no, motor-şase no gibi bilgileri kullanarak ulaşabilirsiniz. Ancak Sigortalı iş yeri adresine SGK nın web sitesinden ulaşmak mümkün değilken siz bunu nasıl yapabiliyorsunuz? Gayri resmi yollardan ve para karşılığı mı yardımcı oluyorsunuz? Amaç bilgi paylaşımı ise özelde değilde forumda paylaşırsanız bütün üyeler faydalanabilirler.
Saygılarımla.
Sayın; Swan
Avukat arkadaşlar tutupta alacaklı oldukları kişilere ait bilgi ve listeleri buradan teşhir edecek değiller. Ayrıca 0 maliyetle hangi bilgiye ulaşılabiliyor ki? biz avukat arkadaşlara çok kısa sürede ummayacakları sonuçları alacakları bir teklifte bulunuyoruz. Ayrıca böyle bir hizmetin tüm üyelere 0 maliyetle verilebilmesinin mümkün olmadığını sizde biliyorsunuzdur. O zaman sitede sizin uzmanlık alanınıza giren tüm soruları siz yanıtlayın. Böyle bir şey müm kün mü?
Çok güzel, ama hukuki.net iş temin edebileceğiniz bir site değildir,bunu biliyor olmalısınız!!!
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Çok güzel, ama hukuki.net iş temin edebileceğiniz bir site değildir,bunu biliyor olmalısınız!!!
Sayın; Erdoğan Kırcalı
Bu hizmet iş temin etmekten ziyade Avukat arkadaşlara sağlanan bir kolaylık desek daha doğru olur.
saygılarımla;
Re: Adres-araç kaydı-ikamet adresi
Sn. Samus,
Size liste teşhir edin demedimki ben. Ulaşabildiğiniz bilgilere ulaşma yolunuzu paylaşın dedim. Ama siz burada resmen belkide gayri resmi ulaştığınız bilgileri pazarlamak-paraya çevirmek için reklam yapıyorsunuz. Sizde bunun çok iyi farkındasınız. Forumların amacı bilgi paylaşımıdır. Yanlış yerdesiniz bence.
İyi akşamlar.
Demeyin, sitemizden size kazanç sağlayacak kolaylık sağlama çabalarınızın reklamını yapmanız da, forum kurallarına uymayan bir durum çünkü.
Alıntı:
swan rumuzlu üyeden alıntı
Sn. Samus,
Size liste teşhir edin demedimki ben. Ulaşabildiğiniz bilgilere ulaşma yolunuzu paylaşın dedim. Ama siz burada resmen belkide gayri resmi ulaştığınız bilgileri pazarlamak-paraya çevirmek için reklam yapıyorsunuz. Sizde bunun çok iyi farkındasınız. Forumların amacı bilgi paylaşımıdır. Yanlış yerdesiniz bence.
İyi akşamlar.
Bu bilgilere hemen hemen tüm avukatlar ve yanlarında çalışan stajerler rahatlıkla ulaşıyor. ama her biri için ayrı ayrı uğraşmanın ne denli vakit aldığını uğraşanlar rahatlıkla bilir. Bu bilgileri elde edebilen onlarca avukat arkadaşım mevcut.
sizede iyi akşamlar.
Sizin bahsettiğiniz konuyla ilgili bir arkadaşımda bana bir öneri sunmuştu. işlerin yoğunluğu nedeniyle ilgilenemedim. ama ciddi derece fayda sağlayan Avukatların olduğunu duydum. Sitede reklam yapmak yasak. bu nedenle yönetimin aldığı ve genel kural olarak uygulanan her şeye saygı göstermek gerekir. Arkadaşta muhtemelen ban yedi sesi çıkmıyor hiç :)