Dedemin kefilliği yüzünden bizim evimiz gidiyor
yardımınıza ihtiyacım var çünkü avukatlardan bilgi almak için bile para istiyorlar fakat bunu karşılayacak durumum yok.
dedem birisine kefil olmuş ve borç yaklaşık 5 senedir ödenmemiş dedemin arsasının üzerinde bizim evimiz var bizden başkada dedemin ve amcamında evi var. bu 3 evde satışa çıkmış evimizi kurtarmanın yolu varmı? yorumlarınızı bekliyorum bana yol gösterin....
Re: Dedemin kefilliği yüzünden bizim evimiz gidiyor
Arkadaşım satışa çıkmışsa durum vahim demektir. Size dosyalarınızı inceleyecek ve yapılabilir bir iş kalmışsa ciddi hukuki yardım yapacak bir avukata ihtiyacınız var. Danışma bilgi verme dönemi çoktan geçmiş görünüyor. Bütçenize uygun bir avukat vardır sakın karamsar olmayın. Evlerin icrada yok pahasına satılmasını izlemeyin. Geçmiş olsun. Kolay gelsin.
bankadaki görevliler ve bankanın avukatıda öyle diyor ama merak ettiğim konu şu arsa üzerinde 3 ev var bunlardan sadece birisi dedemin diğerini kendimiz yaptırmıştık tüm kasabada buna şahit en azından bunun kurtulma şansı var mı? eğer varsa ne gerekiyorsa yapacam
şatış yapılırken size tebligat gelir butun mirascılarına ayrı ayrı mirascılarından biri tebligatı almaz ise satış yapılamaz
hmm anladım o zaman tamam kurtarıyoz evi yani:)) ama dedem hala yaşıyor bunu belirtmedimde. çok teşekkür ederim o kadar makbule geçtiki anlatamam