Ev sahibi elektiriğimizi kapattırdı?
sayın site yöneticeleri, sizlere sorum şu ; benim oturduğum daire geçen hafta satıldı yeni ev sahibiyle karşılıklı olarak anlaşarak temmuz 1 e kadar evi boşaltacam dedim. yeni ev arama çalışmalarına başlamışken oturduğum dairenin elektrik saati eski ev sahibimin üstüne olduğu için elektriğ bizim haberimiz yokken kestirmiş. bende durumu yeni ev sahibine bildirdim. oda elektriği üstüne alamayacağını söyledi. elektirk kurumuna gittim. onlarda kira kontratı olmadan herhangibir işlem yapamayacaklarını haklı olarak söylediler. yeni ev sahibine giderek ; ben size elektrik parasın peşin vereyim dedim yine kabul etmedi. benim çıkmama nerdeyse 2 ay var evimde elektirk yok. küçük çoçuğumun sütü, maması, ilaçları var hepsi bozuluyor. dolapta bulunan erzağımda bozuluyor. ben bu konuda ne yapmam gerekiyor. yeni ev sahibi hiç bir şeklide yanaşmıyor. bu konuyu nereye bildirmem gerek saygılarımla iyi çalşmalar
Re: Ev sahibi elektiriğimizi kapattırdı?
Eski kontratınızla elektrik bağlatabilirdiniz ne yaptınız acaba hala elektriksizmisiniz?
Re: Ev sahibi elektiriğimizi kapattırdı?
slm.
kırtasiyeyegidiniz, 1 adet kirasözleşmesi alınız,KAFANA GÖRE bi güzel doldurunuz,kiraya veren yerine 1 adet imza,kiralayan yerinede bi güzel deişik imza atınız 32 tl para önceki bedelide ödeyiniz adınıza sözleşme yaparlar ev sahipleri duymasın sakın. :)
kolay gele