Boşandım - Şimdi Ne Olucak
Açmış olduğum dava sonuçlandı kazandım ve Boşandım artık bunu burdaki herkes biliyor :o bundan sonraki süreç ne olucak ne zaman resmiyete dönüşücek ne zaman nüfus kağıdımı değiştiricem ve duyduğuma göre muayene felan olmam gerekiyormuş bu ne için ? ( çocuğum yokki )ve daha ne gibi işlemler bekliyor bilgisi olan varsa bana yardımcı olur ise memnun olurum.
Re: Boyu posu devrilesice
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Hak verilmez alınır nafaka alacağının ödenmemesinin neyseki cezai neticeleri var karamsar olmayın.
Ne gibi mesela ? cezai neticeler derken daha nerde kaldığını bile bilmiyorum ailesinin yanında kalsa bile ailesi kalmıyor der bundan eminim, çalıştığı yerdede sigortası olmadığı için, onuda kanıtlayamam :( valla köşe bucak kaçacak delik arıyacak sanırım hayırlısı ne diyim artık beklicez görcez :rolleyes: ayrıca birikmiş tedbir nafakası var hepsi birleşicek dimi :) valla parasına ihtiyacım yok ama yaşadıklarım beni tuhaf bir insan etti, acıma duygummu kaboldu ne :) istiyorumki bana yaşatıklarının acısını o şimdi bir şekilde çeksin buna hakkım yokmu yoksa çokmu bencilim:)