Kredi kart borcum var üzerimde hiçbir mal yok
Merhaba
kredi kart barçlarım var ödeyemiyorum hiçbir malvarlığım yok eşimin üzerine bir ev var oda eşimle dini nikah yaptığım için kızlık soy adını taşıyor bu ev üzerinde icra çıkarmı. Benim borçlarımdan dolayı.
teşekkürler.
Re: kredi kart borcum var üzerimde hiçbir mal yok
Alıntı:
cereleus rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba
kredi kart barçlarım var ödeyemiyorum hiçbir malvarlığım yok eşimin üzerine bir ev var oda eşimle dini nikah yaptığım için kızlık soy adını taşıyor bu ev üzerinde icra çıkarmı. Benim borçlarımdan dolayı.
teşekkürler.
Çıkmaz. Sizde üzerinize 10 yıl herhangi bir mal varlığı almaz ve ssklı çalışmazsanız borç zamanaşımına uğrayabilir.
Re: Kredi kart borcum var üzerimde hiçbir mal yok
merhaba bende kredi kartı borcu ile ilgili sorun yasıyorum. eve gelen polis memuru 3 ay hapis istemi ile yargılanacagımı soyledi. hapis yatarmıyım. yatmamak için ne yapmalıyım.
Alıntı:
pascalnouma rumuzlu üyeden alıntı
merhaba bende kredi kartı borcu ile ilgili sorun yasıyorum. eve gelen polis memuru 3 ay hapis istemi ile yargılanacagımı soyledi. hapis yatarmıyım. yatmamak için ne yapmalıyım.
Ödeyeceğim diye belli bir ödeme planına imza attıysanız ve ödeme yapamadıysanız 3 aylık disiplin cezası alabilirsiniz. Ödeme gücü olmayan borçlular ödeme taahüdünde bulunmamalıdır.
Alıntı:
Cyberian rumuzlu üyeden alıntı
Ödeyeceğim diye belli bir ödeme planına imza attıysanız ve ödeme yapamadıysanız 3 aylık disiplin cezası alabilirsiniz. Ödeme gücü olmayan borçlular ödeme taahüdünde bulunmamalıdır.
hiç bir tahadütte bulunmadım şimdiye kadar. fakat odeyede bilirim aslında simdiden sonra. karakolamı gitmeliyim yoksa bir avukat aracılıgı ile cozmeye calıssam dahamı iyi olur