Habersiz gayrimenkul satışı
Selamlar,
babamın teyzesinden kalan bir arsayı, tüm hissedarlar bir kişiye satmış, sadece abim ve ben satmadık. Bizi mahkemeye vermişler, tarafıma gönderilen bir karar elime geçti, ve hisselerin satılarak ortaklığın giderilmesine mahkeme karar vermiş. Davacılar 3 kişi (biri amcam, diğerlerini tanımıyorum). Bunun üzerine ben mahkemeyi aradımi ve ne yapmam gerktiğini sordum. Bana karşı taraf tekrar mahkemeye başvurup değer tespiti istemesi gerektiğini, sonra biz size bildireceğiz dediler. Bir senedir bekliyordum, herhangi birşey gelmeyince davacı Avukatının telefonunu buldum ve aradım. Bana size ulaşamadık, satış gerçekleşti, sizin adınıza mahkemeye para yatırıldı, arayıp alabilirsiniz dedi. Mahkemeyi aradım,
payıma düşen 80 m2 arsa karşılığında 21 tl para yatmış.
Bu arada ben evlenip, İzmir'den Ankara'ya taşındım, ama ben kesinlikle bulunamayacak biri değilim, adresim ve telefonlarım açıktır. Bana tebligatların ulaşmamasına bir anlam veremiyorum.
Bu durumda benim ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim. Bir Avukata gidip, üzerine gitmeye değer mi? Yoksa yapacak birşey yok mu?
Teşekkürler
Re: Habersiz gayrimenkul satışı
ortaklığın giderilmesi kararı elinize ulaşmış daha sonra ankaraya taşınmışsınız sanıyorum satış işlemi sırasında yapılan işlemler mahkemeden tebligat gönderilen adresinize tebliğ edilmiştir. yapılacak pek birşey kalmamış gibi görünüyor
Re: Habersiz gayrimenkul satışı
Hızlı cevabınız için çok teşekkür ederim.
Kararın haricinde hiçbir tebligat elime geçmedi ama.