İkametgahımın oldugu ev annemın
merhabalar annemle beraber oturmaktayım.evın tapusu onun ustune.yakında kart borclarından dolayı takıbe dusecem ve avukatlık olucam 7 gunluk surede maasımdan baska malım yoktur seklınde mal beyanı verdıkten sonra ıkametgah adresıme gelen ıcra memuru ve avukatlar esyaları haczetmeye kalkabılırlermı cogu annemın eskı dıkiş makınesı buzdolabı.vıtrın.yenı bırsey yok evde bu durumda ıcra memurunun ınsıyatıfı mı onemlı yoksa eskı demeden bu esyaları alıp gıderlermı.
Re: İkametgahımın oldugu ev annemın
engın bey yalnız benım durumum anlattıgınızdaan azda olsa farklı degılmı sızcede;evde bana aıt ne bır fatura ne bır sey var ama o adreste yasamaktayım mısal dıkıs makınası neredeyse benle yasıt yada alınan buzdolabının faturası ona aıt neye ıstınaden bu malları alabılırler acıkca anlatabılırmısnız
Durumunuz verdiğim linkte anlatılandan farklı değil. Alabilirler diyenlerden değilim ben zaten orda en azından benim verdiğim cevaplar sizinkiyle örtüşüyor.
sızı anladım aslında ama farklı gorusler okuyunca tereddutte kalıyorum galıba ıcra memuru ne derse o olucak kısaca degılmı.tamam ıkametgahım annemın evı ama bu esyaların benım olması anlamına gelmezkı kaldıkı en yenısı 10 yıllık benım almama ımkan yok zaten bu sartlarda ıcra muduru alın bunları dermı gorusler hakıkaten farklı olunca
Cevap: İkametgahımın oldugu ev annemın
slm 10 yıldır eşimden boşandım çocukları da aldı gıttı. evde tek yaşıyorum bugun yapı kredıden ortanca kızıma aıt k.kartı borcu ıcın yazı geldı kızım evlendı adresı benım evın adresı goztermış bana ıcra gelırmı ? ımza atmadım zarf posta kutuma bırakılmış ne yapmlaıyım?