-
Teminat Senedi
Değerli Forum Üyeleri
Çalıştığım Firmayla 2 Yıllık Sözleşme Yaptık 20 Bin TL'lik Teminat Senedi İmzaladım Fakat Arkasında Veya Önünde Teminat Senedi'dir Yazmıyor, Firmadan Ayrılmak İstiyorum Sözleşmeyi Nasıl İptal Edebilirim Ve Senedimi Nasıl Geri Alabilirim, 2 Aydır Çalışıyorum Anlaşamadık Ayrılmak İstiyorum.
-
Re: Teminat Senedi
Senedin önünde veya arkasında herhangi bir kayıt yazmaz yazarsa geçersiz olur. Sözleşmenizden bir örnek varmı sizde inceleyip cevaplayın.Sözleşme yaptıysanız orda yazması lazım şu teminat senedi alınmıştır. Konuşup anlaşarak sözleşmeyi feshedip senedini alamıyorsanız noterden akdin feshini teminat senedinin iadesini ihtar edin.
-
İlgilendiğiniz İçin Teşekkürler !!!
Sözleşmenin Sened İle İlgili Bölümünü Yazıyorum,
Görev Tanımı :
Yapılacak İşlerin Tamamlanması Sunumundan Sorumludur.İşlerin Yarım Kalması Tamamlanmaması Durumunda Eksik Kalan İşler Ve Çalışmalarda 20 Bin Dolar Taminat Veya Teminat Senedi Alınır Yürülüğe Girer.
Şuanda Bir İş Yaptım Bitirdim Teslim Edecem Ettik'ten Sonra Çalışmak İstemiyorum, İşi Teslim Alırlarsa Sonrada Senedimi Vermeyip Sözleşmeyi İptal Etmezlerse Senedi İcraya Verebilirler. İşi Teslim Etmeden Önlemimi Almalıyım Ama Nasıl :)
-
İşi teslim alırken iş bitirme teslim, ibra türünden hazır belgeiniz yokmu imzalatın. Senedinizi isteyin vermezlerse noterden imzalattığınız belgelere istinaden senedin hükümsüz kaldığını iade edilmesini aksi halde savcılığa vereceğinizi işleme konulmasından doğacak zarar için rücu edeciğinizi vs. ihtar edin. Cevap gelmezse ihtar ettiğiniz hususları uygulayın
-
Engin Bey Teşşükkürler Yardımınız İçin... inş sorunuz çıkmaz belgeyi imzalarlar.