Re: Boşnma ile ilgili karar!!!!
15 gün icerisinde herhangi bir itiraz olmaz ise karar kesinlesmis olur. Eger itiraz söz konusu olursa ve karar bozulursa aile mahkemesi tekrar durusma yapmak durumunda kalir. Ancak neden itiraz olsunki? Siz itiraz etmeyimi düsünüyorsunuz? yoksa eski esinizden böle bir sey yapabileceginimi düsünüyorsunuz?
Cocugunuzu istediginiz zaman verilen tarihte alip görebilirsiniz onun icin beklemenize gerek yok.
Alıntı:
merplex rumuzlu üyeden alıntı
15 gün icerisinde herhangi bir itiraz olmaz ise karar kesinlesmis olur. Eger itiraz söz konusu olursa ve karar bozulursa aile mahkemesi tekrar durusma yapmak durumunda kalir. Ancak neden itiraz olsunki? Siz itiraz etmeyimi düsünüyorsunuz? yoksa eski esinizden böle bir sey yapabileceginimi düsünüyorsunuz?
Eski eşim %99,5 itiraz edicektir.Bundan adım gibi eminim.Hem çocuğumla görüştürmeme hemde nafaka konularından dolayı itiraz edicektir.(Belkide etmiştir bile)
Hakikaten çok süpriz bir karar olmuş. Eşinize hiçbir şey vermemiş hakim. Ne sebeple hakim öyle uygun gördü ve avukatınız davanızı nasıl yürüttü acaba? Sizin açınızdan çok güzel bir karar çıkmış.
Alıntı:
denizblk rumuzlu üyeden alıntı
Hakikaten çok süpriz bir karar olmuş. Eşinize hiçbir şey vermemiş hakim. Ne sebeple hakim öyle uygun gördü ve avukatınız davanızı nasıl yürüttü acaba? Sizin açınızdan çok güzel bir karar çıkmış.
İlahi adalet dedikleri böyle bişi olsa gerek. :)
Bence Avukatınızı da yabana atmayın. Demek ki iyi bir avukatmış ki davanızı iyi takip etmiş. Daha önceki iletilerinizi okudum az önce. Hiç söz hakkı almadığınızdan yakınmışsınız bir ara. Sanırım şimdi aldığınız bu sonuçla neyin önemli olduğunu anlamışsınızdır. Önemli olan iddiaların ispatıdır. Demek ki siz iddialarınızı ispat etmişsiniz. Eşiniz de ispat edememiş.
Alıntı:
mehmetarda rumuzlu üyeden alıntı
İlahi adalet dedikleri böyle bişi olsa gerek. :)
Yok dostum bu Beşeri adalet.. Hayırlı olsun. Senin namına güzel bir karar sevindim.. Darısı d,iğer mağdur arkadaşlarımızın başına diyelim..
Alıntı:
denizblk rumuzlu üyeden alıntı
Bence Avukatınızı da yabana atmayın. Demek ki iyi bir avukatmış ki davanızı iyi takip etmiş. Daha önceki iletilerinizi okudum az önce. Hiç söz hakkı almadığınızdan yakınmışsınız bir ara. Sanırım şimdi aldığınız bu sonuçla neyin önemli olduğunu anlamışsınızdır. Önemli olan iddiaların ispatıdır. Demek ki siz iddialarınızı ispat etmişsiniz. Eşiniz de ispat edememiş.
Deniz abi (!) ne güzel dedin. Bende hiç konuşmadım davada. Bende iddialarımı ispatladım gibi ama yinede beli olmaz değilmi.. Umarım bende bir gün buraya benim davamın karar metnini yazarım. (biraz uzun bir karar metni olabilir ama olsun)
Re: Boşnma ile ilgili karar
:-) :) Selamlar sayın dardayım. Adalet gelsin de geç gelsin sorun değil. Mayıs ayındaki davanıza da az kaldı sanırım. Hadi hayırlısı. Darısı sizin de başınıza. Sizinde hayırlı haberlerinizi almak isteriz.