86/2-3.a ,53 maddeler her 2 şüpheli için
86/2-3.a ,53 maddeler her 2 şüpheli için hakkımızda olan cumhuriyet savcılığına verilen kardeşe karşı basit yaralama fiili içeren bir suça uygulanabilecek ceza,yaptırımlar,hapis cezası nelerdir ? beni bu konuda tam olarak aydınlatabilirmisiniz.
7 ayın 15 inde mahkemem var.
Re: 86/2-3.a ,53 maddeler her 2 şüpheli için
haklısnız hocam hiç bir insan sabır taşı değildir. sabrında bir sınırı vardır her insanın bir yerde patlayacağı bir gercektir. Zaten sabrede sabrede bu hale geldik gercekten dövmüş olsam olaylar bu zamana gelmezdi.
bülbülü altın kafese koysalar ah vatanım der.
kendi ailesini sevmeyen anne baba kardeş tanımayan yemeklere dahi bizi öldürmek için değişik kimyevi maddeler katıp ölümümüze bile sebebiyet verecek kardeşime bir yere kladar zaten sabrettim.
çoğu şeyer hoşgörülü yaklaştım. onun cocukluktan beri inandığı tek şey var para ve okumak geri kalnlar boş. yani sen olna sürekli para vercen bakcan.
ortalıkta iş varmış yokmuş önemli değil herşey ponun istediği gibi olcak.
yok tan anlamıyor.
işin aslı sorun küçüklükten geliyor zaten cocukluktada aynıydı anne babanın çok ilgi göstermesi her istediklerini yapması olayları bu günlere getirdi..
Çok şımarık büyüdüler hep asiydiler. herşeye kavga ederlerdi halada aynı.
dışardaki insanların sözlerine inanırlardı halada aynı. birileri galyana getiriyor.
kelimesi kelimesine her şeyi bizzat uyguluyorlar.