Öncelikle herkeze iyi akşamlar ben 5 aylık bi evlilik yaşadım 4 aydır ayrıyız evliliğimizin ilk ayında karım 1 aylığına memlekete gitti geldi sonra 2 ay durdu bidaha gitti ailemle yaşıyodum annem ve ablam onları bahane edip gitti giderken bilezikleri aldı hatta giderken hamileyim dedi memlekete gidince kanama oldu düşük tehlikesi felan dedi sonra benim haberim yokken kürtaj oldu ondan sonra ailesi tarafından tehdit hakaret içeren sözler geldi eşyalarını aldı gitti şimdi tebligat gelmiş ve çok şükür yazmış durmuş bişeyler 10000tl manevi tazminat 1500 maddi tazminat 750 nafaka artı mahkeme masraflarını benden istiyor kürtaj olduğu halde ben memlekete gidnce beni hiç aramadı sormadı diye yazmış kendini haklı göstermiş beni suclu benim haberim olmadığı halde bi cocuğun ölmesine duyarsız kalmış demiş benmi düşürdüm mesela cocuğu sucu bana atmış bu ay dava var tebligat geldi ben mahkeme gününe kadar ne yapmalıyım tebligata karşılık savcılığa bişey vercekmiyim şahit yazdırma dilekçe verme gibi bi durumum varmı ayrıca ben sürekli bir işte calışmıyorum ve sigorta asgari ücret üstünden yatıyo yani belki 5ayda 5 iş değiştridim bu kriz ortamında bi nafaka ödeme durumu olurmu tedbir nafakası bağlanırmı itiraz hakkım varmı ayrıca mahkemede nasıl davranmam lazım cok korkuyorum 24 saat aklımda bu konu cevap verirseniz cok mutlu olurum