Bakaya Mahkemesine katılım
-1 haziranda duruşmam var. duruşmaya katılmamın yararı olurmu?
- 2008 aralık ayında bakaya aldım.Fakat ifadem 23 aralık 2008 ta alınıp mahkemeye sevk edildim. Bugün bakınca gördüm ki 25 aralık a kadar sevk olma hakkım varmış.yani şubedekilerin hatası yüzünden bakaya kaldım. Bunu belirtmemin bana bir faydası olur mu?
Re: Bakaya Mahkemesine katılım
Alıntı:
m1001 rumuzlu üyeden alıntı
-1 haziranda duruşmam var. duruşmaya katılmamın yararı olurmu?
- 2008 aralık ayında bakaya aldım.Fakat ifadem 23 aralık 2008 ta alınıp mahkemeye sevk edildim. Bugün bakınca gördüm ki 25 aralık a kadar sevk olma hakkım varmış.yani şubedekilerin hatası yüzünden bakaya kaldım. Bunu belirtmemin bana bir faydası olur mu?
Emsallerinizle beraber sevke katılmış iseniz ceza almayacağınızı tahmin ediyorum.Sonra katılmış iseniz para cezası.Mahkeme size uzak değilse katılmanız iyi olur.
peki mahkemenin sonuçlanması ne kadar sürer? yüksek lisans mezunu olduğum için şu anda 1 senelik sevk tehir hakkını kullanmaktayım.aralık 2009 da askere gideceğime göre o zamana kadar sonuçlanır mı ?
Alıntı:
m1001 rumuzlu üyeden alıntı
peki mahkemenin sonuçlanması ne kadar sürer? yüksek lisans mezunu olduğum için şu anda 1 senelik sevk tehir hakkını kullanmaktayım.aralık 2009 da askere gideceğime göre o zamana kadar sonuçlanır mı ?
İfade verdikten sonra araştırılacak bir şey yoksa hemen sonuçlanır.