Tehlikenin farkında değiller
Şubeye başvuruyorsunuz.
Kalbinizde sorun olduğunu söylüyorsunuz. GATA ya göndermelerini bekliyorsunuz. Oysa size önce birliginize gönderiyorlar. Oradan gidersiniz diyorlar.
Düşünün o kadar canlı bombanın gezdiği bir dönemdeyiz. Askere gidecek bir kaç kişinin aklını çelip onlara bulaşıcı virüs bulaştırıp. Askere aşcı olarak gönderilseler. Sonra binlerce askere bulaştırılsa. Bunun hesabını kim verebilir ?
Bırakın rahatsızlığım var beni GATA ya gönderin diyen bir insanı. Aslında bütün gidenleri ciddi bir muayeden geçirmeleri gerekmiyor mu ?
Bizim için insan hayatı geri planda. İnsanlar öldükten sonra arkalarından ağlamanın ne anlamı var.
Re: Tehlikenin farkında değiller
Büyük hata yapılmışta bu şubeye gidiş safhası hangi safha?
Re: Tehlikenin farkında değiller
Bu durum muayene sırasında oluyor.
Askerlik şubesindeki doktor, özel bir hastaneden ardından devlet hastanesinden alınan sonuçlara bakıyor. Benim sizi GATA ya gönderme yetkim yok diyor En yakın Askeri polikliniğine göndereyim onlar sevkedebilir diyor.
Askeri poliklinik ise sadece EKG ile kontrol ediyor. Ardından hastanelerin Holter lerini görünce üstünü arayıp, böyle bir durum var. Bazı test isimleri söyleyip bunları yaptıralım mı diye soruyor sonra aralarında konuşup geliyor.
Sağlam raporu yazıyorum. İmzalayın bu durumu daha sonra gittiğiniz birlikte dile getirin. Oradan sizi yollayacaklar araştırırlar deyip yolluyor.
Altı üstü dışarda 100 TL ye çekilen bir holter çekeceklerdi. Bunu iki kere yaptırdılar normal hastaneler. Bunları geçerli kabul etmiyorsan kendin çek ve durumu gör.
Şimdi bu ilgisizlik umursamazlık normal mi ?
Daha sonra raporu alıp subeye getiriyoruz . Onlarda tutup bir yıl tecil ediyorlar.
Şimdi tekrar bir dilekce verip ağustosda gitmek istediğimizi belirtecez. Orada da bu durumu tekrar dile getirecez.