konu silinmiştir. nedeni altta ki yazıdır. saygılar.
Printable View
konu silinmiştir. nedeni altta ki yazıdır. saygılar.
Kavgayı ilk başlatan güzel bir ceza alır. Kavgayı ilk başlatan ne kadar bunu inkar etse de onu bulurlar cezayı verirler. Tabi kavgayı ilk başlatanın tartışılan olayda da kabahatli olması şart. Ama tartışılan olayda ilk yumruğu atan haklı bile olsa cezayı yer. Büyük ihtimalle ikinizede güzel bir disiplin cezası veriler.
Efendi efendi öğretmenlik yapmayı beceremiyormusunuz? Ne meseleniz vardı da kavga ettiniz? Bir de eğitimci olacaksınız....
Sayın Hocam,
Geçmiş olsun.
İDARİ YÖNDEN:
657 s.DMK.125/E/f uygulanırsa devlet memuriyetinden çıkartma cezasıyla bile karşılaşmanız mümkündür. Ama bir derece hafifi de verilebilir. Büyük ihtimalle de hafifi verilir. Müfettiş incelemesi sonucu aynı yerde görev yapmanız uygun görülmeyebilir.
ADLİ YÖNDEN:
Karşıdaki kişinin yaralanma durumuna göre 5237 s. TCK 86, 87, 88. maddelerinden yargılanabilirsiniz. Ciddi bir yaralanma durumu yoksa 88. maddeden 4 aydan bir yıla kadar hapis veya adli para cezası ile yargılanırsınız. Öğretmeninizle barışıp anlaşın.
Sayın hocam özeleştiriye de açık olalım. Ben size kötü birşey demedim. Yaptığınız kavga iki öğretmen olarak size yakışmıyor. Hukuksal yönden Karavelioğlu arkadaş gereken açıklamayı yapmış. Siz birbirinize tam olarak gücü yetmeyen iki öğretmen olarak en ufak bir anlaşmazlıkta bile yumruklarınızı konuşturup, birbirinizi rapor alacak hale getirirseniz, gücünüzün tamamen yettiği çocuklarımıza ufak bir kızgınlığınızda ne yaparsınız düşünmek bile istemiyorum.
Bu olaya karışan insanlar zaten pişmanlık ve belirsizliğin verdiği tedirginlik içindedirler. Sayın Kartograph'ın eleştrisinin dozu biraz fazla olmuş.