Re: Sözlü taciz suçlaması
İlginç! Karşı taraf durup dururken neden böyle bir suç isnadında bulunsun!?
Alıntı:
karavelioglu rumuzlu üyeden alıntı
İlginç! Karşı taraf durup dururken neden böyle bir suç isnadında bulunsun!?
Bu yazınız daha ilginçmiş.Bu şahsı tanımam ama o durup dururken neden o kişiyi arasın ve taciz etsin sorusuna cevap bulabilir misiniz??
Alıntı:
ibrahimyoruk96 rumuzlu üyeden alıntı
Bu yazınız daha ilginçmiş.Bu şahsı tanımam ama o durup dururken neden o kişiyi arasın ve taciz etsin sorusuna cevap bulabilir misiniz??
Hemde eşi yanındayken.
Alıntı:
ibrahimyoruk96 rumuzlu üyeden alıntı
aslında taciz eden bir başkası da olabilir..Bir zamanlar mahalledeki kıza benim adımla mektup yazan biri vardı.Ve bu kişi muhtarın oğlu çıktı.
olası sebepler(herbiri gerçek bir olaydandır.ve olayları çözmek zor olmuştur bilginize)
şikayet eden kadın ile ilgili:
Başka ve daha baskın bir suçu hafifletmek,unutturmak,asıl konuşulması gereken konuyu lafa boğarak konuşturmamak,aynı gün arayan ve randevu isteyen diğer bir kişiyi tanıyor olmak,hatta belki de onunla sevgili olmak ve bu,koca tarafından duyulduğunda ise,oldukça zararsız bir kurban seçerek:"işte bu aradı"diyebilmek.(bu eylem olaydan kurtulmasını sağlamaz sadece zaman kazandırır.)
Alıntı:
fugue rumuzlu üyeden alıntı
aslında taciz eden bir başkası da olabilir..Bir zamanlar mahalledeki kıza benim adımla mektup yazan biri vardı.Ve bu kişi muhtarın oğlu çıktı.
olası sebepler(herbiri gerçek bir olaydandır.ve olayları çözmek zor olmuştur bilginize)
şikayet eden kadın ile ilgili:
Başka ve daha baskın bir suçu hafifletmek,unutturmak,asıl konuşulması gereken konuyu lafa boğarak konuşturmamak,aynı gün arayan ve randevu isteyen diğer bir kişiyi tanıyor olmak,hatta belki de onunla sevgili olmak ve bu,koca tarafından duyulduğunda ise,oldukça zararsız bir kurban seçerek:"işte bu aradı"diyebilmek.(bu eylem olaydan kurtulmasını sağlamaz sadece zaman kazandırır.)
Vay be ne senaryolar varmış.
Alıntı:
ramoayaz rumuzlu üyeden alıntı
Yaklaşık 1 ay önce 01:00 da işten geldim saat 02:30 gibi de eşimle beraber yattık oturduğumuz bina iki katlı biz ikinci kattayız alt katta oturan şahış geceleri çalışmaktadır dolayısıyla karısı evde yanlızdır.gece saat 3 gibi eşim beni dış kapı açıldı diyerek uyandırdı baktım kimse yoktu eşim benim telefonumdan alt kattaki kadını aradı bişey mi oldu diye sordu.Biz tekrar yattık aradan 1 saat sonra kadının eşi bizim zilimizi ısrarla çaldı.Kapıyı açtığımda sen benim karımı nasıl ararsın diye bağırmaya başladı.Aynı günde karısıyla gidip savcılıga suç duyurusunda bulunmuşlar.Eşini ben aramışım arkadaş olmak istediğimi söylemisim ve arka balkona çık seni görmek istiyorum demişim ve bunlardan dolayı hakkımda sözlü tacizde bulundu diye şikayette bulunmuşlar.Karakoldan çağırdılar eşimle beraber gidip ifademizi verdik benim aramadığımı eşimin aradığını söyledik ben esnaflıkla uğraşan çevrem tarafından iyi tanınan biriyim bu olaydan dolayı başım derde girermi ceza alırmıyım bu şahıslar herkeze olmayan olayı anlatmışlar insanlardan çok utanıyorum ne olur bana yardımcı olun ben bu şahıslardan davacı olmak istiyorum ne yapmam gerekiyor
Hicte endişelenme,bu hususta sizde savcılıkta veya mahkemede bu bayanın o saatte telefonunu arayan başka numaranın olup olmadığının tespit edilmesini isteye bilirsiniz hatta mesaj gönderilip gönderilmediğinide tespitini isteyin.
evet hernekadar enteresan bir olay olduğu mesajınızdan anlaşılsada kişi niyetleri bilnmediğinden dolayı olaylar hep enteresanlık taşımaktadır.Eşinizin sizin telefonunuzdan aşahıdaki bayanı araması onun o gürültü durumunda yanlız olduğundan başına birşey gelip gelmediğini sorması gayet normaldir eşinizde bunu mahkemede teyit etmesi bu sucu işlediğiniz anlama gelmez. belki bayan başka bir gelen telefonun defi icin bu şekilde davranmış ola bilir,bunlar birer varsayımdır gerekirse bunların tespiti yapıla bilir.