-
Darp ve alıkoyma
Oncelıkle saygılarımı sunarım. Benım sorunum : gecen sene calıstıgım otelın yanında bır bar var ve bu barın sahıbı bana otel musterılerını toplayıp kendı barına goturmem ıcın benı zorluyordu. ve bende buna uymadım cunkı ınsanlar ıstedıklerı yere gıtmekte ozgurlerdır degılmı? ve bunun uzerıne ertesı gun benı cep telefonumdan arıyarak kendı ofısıne konusmak ıcın davet ettı ve bende gıttım dogal olarak cunkı telefonda hıc kotu bır konusma gecmemıstı . ıcerı gırdıgımde ıse kapıyı kıtleyıp calısanlarınıda kapının onune koyup bu kapıdan ıcerıye kımseyı almayacaksınız dedı ve benı darp etmeye basladı yaklasık 15 20 dakıka bana sıddet uyguladı . daha sonra aıle buyuklerınden bırısı olayı duyup geldı ve kapıyı actırdı benı kurtardı..ve sonra bende jandarmaya gıdıp sıkayetcı oldum hastaneden darp raporu aldım bu raporda yuzumde sıslıkler ve morluklar oldugu yazıyor. ve daha sonra hergun tehdıt edıldım araya otel sahıplerı gırdı ve benı barıstırmak zorunda kaldı cunkı otelden dısarı cıkamaz duruma gelmıstım. O gunden sonra mecbur musterılerı o bara goturmek zorunda kaldım. Yakında mahkemem var ve emınım sıkayetcı olursam tehdıtler tekrar baslıycak ve belkıde daha kotulerı olucak... benım sorum su : ne yapmalıyım eger sıkayetcı olursam nekadar ceza alırlar benım guvenlıgım ne olur? sımdıden tesekkur ederım
-
Re: Darp ve alıkoyma
lutfen bu konudan anlayan bırı cvp versın cok rıca edıyorum
-
kanunlar hakkında pek bılgım olmadıgı ve sızın bılgılerınıze ıhtıyac duydugum ıcın cıkmazda oldugum ıcın sorunumu buraya yazdım. karsımdakı kısıler duydugum kadarıyla pek tekın kısıler degıl.lutfen cvp verın ne yapöalıyım ve nekadar ceza alırlar.. eger ceza almazlarsa sıkayetcı olmıyacagım. zaten o gunden sonra psıkolojım cok bozuldu. hayata kustum kendıme olan guvenım bıttı..
-
Cezalarının ne olduğunu bilmiyorum Ancak bu tür yerlerden ilişiği kesmekte yarar var ama hemen değil yavaş yavaş uzaklaşarak Çünkü bu tür yerler pislik yuvası