Merhabalar,
Hakkımda *** Cumhuriyet Başsavcılığı'na verilen bir suçlamalayla ilgili olarak en kısa zaman içerisinde yine aynı kuruma başvurmamı isteyen bir belge ulaştı elime geçen gün.
Bugün, *** Cumhuriyet Başsavcılığı'na gittim ve şahsımın şüpheli sıfatıyla çağrıldığı dosyayı görmek istedim. Sorgulama odasından beni Savcı Bey'in katibine yönlendirdiler. Daha sonra Savcı Bey'in odasına aldılar. Savcı Bey hakkımdaki suçlamayla ilgili olarak sorular sordu ve hakkımdaki suçlamayı kabul etmeyişim ile birlikte ifademi aldı. Hakkımdaki suçlama, internetten, aramızda bir husumetten dolayı hala davamızın sürdüğü bir komşumuz adına site açmak ve bu site yoluyla şahıslarına hakarette bulunmak yönündeydi.
İfadem, sitenin adıma kayıtlı olduğu, ancak; şahıslarına dair herhangi bir küfür hakaret vb. etmediğimi, bu sebepten hakkımdaki suçmalayı kabul etmediğimi içeriyordu.
Savcı Bey, şu an adını hatırlamadığım bir kağıt imzalattırdı. (mutabıklık belgesi gibi bir şeydi)
Bu konulara çok uzağım, prosedürü bilmiyorum ve Savcı Bey'in kendisine de soramadım haliyle:), ileride bu dava ile ilgili olarak başka bir problem yaşar mıyım?
Yani öyle ki, bir gün elime mahkeme celbi veya benzeri bir kağıt geçer mi?
Vereceğiniz cevap için şimdiden çok teşekkür eder, saygılar sunarım...
Mustafa K.