Arkadaslar,pirim aflari yüzünden ben hak kaybina ugradim yani ben afdan yararlanmadan pirimlerimi ödeyip standart bir maasa baglandim,maasimin tekrar düzenlenmesi icin dava acmak istiyorum nasil bir yol takip edecegim ve neyi ispat edecegim
Printable View
Arkadaslar,pirim aflari yüzünden ben hak kaybina ugradim yani ben afdan yararlanmadan pirimlerimi ödeyip standart bir maasa baglandim,maasimin tekrar düzenlenmesi icin dava acmak istiyorum nasil bir yol takip edecegim ve neyi ispat edecegim
Kaybettiğinizi düşündüğünüz hak nedir?
Bilgiler eksik tam detaylı anlatırsanız yardımcı olmaya çalışabiliriz aksi halde yanlış bilgilendirilebilirsiniz.
Yani demek istedigim ben pirimlerimi zamaninda ve fazla ödedim,baska arkadaslar gecikmeli ve de afdan yararlandiklari icin az pirim ödeyip benim kadar maas almaya hak kazandilar,yani demem o ki ben 10 ödedim onlar 3-4 ödedi .Siz ce bu bir haksizlik degil mi.Elbette devlet, sosyal devlet olmasi ilkesinin geregini yerine getirip vatandasini koruyabilir,af cikarsin okey de,benimde hakki mi korusun,ben de onlara göre daha fazla alayim degil mi? Önce ssk ya ödedigim miktar oraninda maasin yeniden düzenlenmesini talep edecegimde,neyi ileri sürebilirim?
ya ben baroya kayitli avukatim,ama su anda faal olarak avukatlik yapmiyorum ara verdim.Topluluk sigortasi pirimlerimi kendim ödedim.