merhaba.Ben kaçak elektrik kullanımından yakalanan birisinin çocuklarının devlet memuru olamıcanı duydum,doğru mu bu bilgi ?bu konuda da bilgi verebilecek bir arkadaş var mı? teşekkürler..
Printable View
merhaba.Ben kaçak elektrik kullanımından yakalanan birisinin çocuklarının devlet memuru olamıcanı duydum,doğru mu bu bilgi ?bu konuda da bilgi verebilecek bir arkadaş var mı? teşekkürler..
Yanlış duymuşsunuz. Kaçak elektrik kullanan birisinin çocuğu devlet memuru olabilir. Fakat iş Askeri Okullara gelince değişebilir.
mehmet bey teşekkür ederim cevap verdiğiniz için,2006 yılında, zaman gazetesinin manşeti dahil diğer gazete küpürlerinde de kaçak elektrik kullanımı dolandırıcılık kapsamına girdiği için yüz kızartıcı suçlar kapsamında, kaçak elektrik kullanan kişilerin çocukları devlet memuru olamayacak yazmışlar,babadan oğula geçen suç olsa olsa bizim hukuk sisteminde olur derken..bilgilendirdiğiniz için sağolun..
Suçların ve cezaların şahsiliği diye bir ilke vardır. Hiçkimse başkasının işlediği bir fiilden dolayı cezalandırılamaz.