by_senarist rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba,Düzce sanayi çarşısında esnafım. Yanımda çalışan pazarlama ve muhasebe elemanım 2007 kasım ayında gecirdiğim trafik kazası nedeni ile işyerime gelemediğim 5 ay süresi içinde işyerime ait kaşe ile hem senet hem çek kesmek ve imzamı taklit etmek sureti ile müşterilerimi ve işyerimi dolandırdı. 2008 nisan ayından beri Düzce de dava açtığım bu elemanım hakkında danıştığım avukatlar bu davlardan ve kaybettiğin paralardan hiçbir şekilde sonuç alamzsın diye benim umudumu kestiler ve açtığım davadan hala bir sonuç alamamaktayım. 2 sefer adalet bakanlığından bilgi istedim, hemen ertesi gün Düzce Savcılığından beni çağırdılar. Savcı bey neden adalet bakanlığını arıyorsun diye de beni azarladı.Ben de 150 bin lira civarında mal ve para kaybettiğimi üzerimdeki davaların çok olduğunu söylesemde hala dikkate alınmadığım ortada neyapacağımı bilemiyorum, Düzce mahkemelerinde bu gibi davalardan neden sonuç çıkmaz şaşırdım doğrusu. Bu nedenle bir arkadaşımın tavsiyesi ile sizlere bu derdimi anlatıp sizlerden yardım ve yönlendirilme bilgi rica ediyorum. Saygılarımla Kamil V.