Aşağı yukarı 4 yıl önce almış olduğum kredi kartlarımın borçlarını ödeyemedim,
fakat adresimi değiştirdiğim için hiçbir şey tebellüğ etmedim ve kartların akibetinden hiç haberim yok her hangi bir icra emri felanda imzalamadım durumum ne olur.
Printable View
Aşağı yukarı 4 yıl önce almış olduğum kredi kartlarımın borçlarını ödeyemedim,
fakat adresimi değiştirdiğim için hiçbir şey tebellüğ etmedim ve kartların akibetinden hiç haberim yok her hangi bir icra emri felanda imzalamadım durumum ne olur.
Çalışıyorsan zaten banka araştırır sgk sosyal güvenlik kurumundan şimdi ordan yer tespiti yapar nerde çalışıyorsan maaşına 1/4 kadar olması lazım haciz koyabilir.İstese ev adresini bulabilir.Ama üstüne tapulu yer yoksa sorun yok.Ama varsa onlara haciz gelir.Araba yoksa sorun yok.Araban senin üstüne ise oda haciz olur derim.
Adresinizi bulurlarsa gelirler
Kredi kartı borcu nedeniyle mal varlığınız bulunduğu sürece alacaklı banka işlem yapabilir. Adresinizi tespit ettikleri takdirde ev adresinizde haciz işlemi uygulanabilir. Ancak bu konuda rahatsanız sizin mal varlığınızı bulamadıkları sürece sıkıntı yapmanıza gerek yok.
Adres tespiti yaparlarsa gelir.Tabii birde şu var borcunuzu kızlık soyadı ile yaptınız dolayısıyla evlendiniz şimdiki eşinizn soyadını aldınız.Sonuçta avukatlar detaylı araştırma yaparlarsa nüfustan belli olur zaten ordanda eşinizin sigorta kayıtları ev telefonu kayıtları diğer teferruatlardan ev adresini tespit edebilirler yani buda bir ihtimaldir.Bana sorarsanız şansınız yaver giderse gelen olmaz.Ama hiçte belli olmaz yani gelme olasılığınıda unutmayınız.