Türkcel e dava açabilirmiyim
herkese öncelikle selamlar.
benim sorunum şu.
Türkcell 23 kasım 2008 sabah 8-ile 11 arasında bana telefon açıp 460 tl lik bir günde aşırı kullanımdan dolayı yükselen bir borcunuz var 3 gün içinde en az 300 Tl ödeyin yoksa hattınız kapatılacak dendi.bende durumum olmadığı i,çin ödemedim öyle kaldı. geçen hafta ödeme (18 nisan 2009) imkanım oldu Türkcell bayiine gittim borcumu öğrenmek istedim bayi bana sadece ödenmemiş 3 fatura nedeni ile 155 TL borcum olduğunu söyledi ben 460 TL borcum olması grekiyor dedim bana olmadığını söylediler.müşteri hizmetlerini aradım konuyu anlattım onlarda sistemde öyle bir borc olmadığını söylediler. peki benim hattımı neden kapattınız dedim.ozaman öyle bir alacak oluşmuş sonradan iptal edilmiş dedi.ben 23 kasım daki beni aradığınız ses kaydını çıkarın olayı anlarsınız dedimses kaydı silinmiş oldunu belirtti.bana konuyu inceleyip geri döneceklerini söylediler.bugün yani 22 nisan 2009 aradılar ve bana tamaen kusurlu olan kendileri olduğunu belirttiler sistem hatasından kaynaklanmış ve ben ilk kişiymişim tüm sistemi baştan aşağı taranıyor ve hatanın neden nasıl kaynaklandığını ve ayrıca başka bir Türkcell kullanıcısınada olmaması için sistemi düzeltmeye çalıştıklarını belirtti.
başka kimse olmadığınınerden biliyorsunuz bazı insanlar için numarası hayatı kadar önemlidir adama 3 gün süre veriyorsunuz ve o adam 3 gün içinde o borcu öderse nasıl hatanızı anlayacaksınız ki olan adma olmuş oluyor dediğimde bana haklısınız anlaşılmaz dendi.ve bana son 3 fatura borcum olan 155,20 TL lik borcu müşteri memnuniyeti adına silmeyi ve hattı hemen açmayı teklif etti.bende borcu silmeyin kalsın dava açmayı düşünüyorum bir ders olması adına diye reddettim.ve bir avukata danışacağımı sonra tekrar görüşebiliriz dedim.bana nezaman aramamı istersiniz diye sordu ben pazartesi deim.
benim öğrenmek istediğim şimdi neyapmam gerekiyor nereye nasıl ve ne şekilde dava açmalıyım çünkü telefonum 23 kasım 2008 den beri kapalı ve işlerim baya bir zorladı herkes o numarayı biliyordu.bana yardımcı olursanız sevinirim.
not: acaba şimdiye kadar bu sistem hatasından dolayı kaç kişi Türkcell e fazla fazla ödeme yaptı çok merak ettim doğrusu.
saygılar.
Re: Türkcel e dava açabilirmiyim
ben benim durum karışık diyordum senin ki benden daha karışık çıktı. imkan olsa borcu ödeyeceğini belirtmişsin. peki bu borcun neden kaynaklandığını sormadın mı? gerekçe neymiş.