Re: Tecil Hakkım Kaldı mı?
Öss başvuruları zaten çoktan bitti,ama öss ye kayıt yaptırdıysanız, en yakın askerlik şubenize durumunuzu sorun,net bilgi alırsınız..
merhabalar;
ben yasin çotur. 25.05.1988 doğumluyum ve akdeniz üniversitesinde okumaktaydım. yalnız harc ücretini belirtilen zamanlar içerisinde yatıramadığım için okulla ilişiğimin kesldiği yazısı elime geçti. size hem askerlik hemde bu konuyla ilgili sorularım olacak , yanıtlayabilirseniz sevinirim. ilişiğimin harcımı ödemediğim için kesilmiş olması durumunu nasıl düzeltebilrim yani bir sonraki eğitim dönemi içerinde harcımı ödesem kaldığım yerden eğitimime devam edebilrmiyim. bir de bu yazı elime geçtikten 1 haFTa ssonra askerlik şubesinden en yakın zamanda askerlik şubesine belirtilen evraklarlarla gitmem gerektiği yazısı elime ulaştı. bu konuda tecil hakkımın olup olmadığını soracaktım. bu sene yine de öss sınava başvuruda bulundum.acaba bu sebep askerliğimin tecil edilmesine sebep olabilir mi? veya askerliğimin tecil edilmesine uygun durum ne olabilir,?
bana bu konuda yardımcı olabilirseniz cok sevinirim...
Sayın "nikon" zaten ÖSS ye başvurumu yaptım. Askerlik şubesinede askerlik durumumu sorduğumda yoklama en geç 2009 ekimde yoklama yaptırmam gerektiği söylendi. Benim merak ettiğim durum şu lisans ve/veya önlisans için bir kez daha tecil hakkımın bulunup bulunmadığıdır.