İzinsiz e-mail adresimin yayınlanması
Merhaba
Mail adresim bir adult forum sitesinde bir kullanıcı tarafından beimle ..... isteyen varsa arasın şeklinde yayınlanıyor ve ismim kullanılıyor bende bunu forumda okuyup bana ulaşmak için mail atan birisinden tesadüfen öğrendim ve siteye girip bunu gördüm.
Amacım siteden sadece yazının kaldırılması değil suçlunun yakalanması bana bildirilmesi.
Bu konuda hukuki süreç nasıl işliyor.
Teşekkürler.
Re: İzinsiz e-mail adresimin yayınlanması
Olayın cezai ve hukuki boyutu vardır. Avukatınızdan profesyonel yardım almanız en doğrusudur. Soruşturmanın başlaması için Cumhuriyet savcılığına hitaben şikayetinizi bildirir dilekçe ile müracaat edebilirsiniz.
Teşekkürler bende bugün dilekçe yazdım
Bundan sonra bunu yapan kişi bana bildirilecek mi? Yoksa kamu davası olarak devam edip bunu yapan kişi benden gizli mi tutulacak.
Merhabalar aynı durumu ben de yaşıyorum. Bahsi geçen suçluyu öğrenmem zor olmadı. Bu şahıs kuzenim olmakla beraber 18- yaşındadır. bu konuda yapabileceğim bir şey var mıdır? Site yetkilileri hakkında suç duyurusunda bulunursam , kuzenime ne şekilde dokunur bu olay? Ona da ceza verilir mi?
Alıntı:
deniz_h rumuzlu üyeden alıntı
Merhabalar aynı durumu ben de yaşıyorum. Bahsi geçen suçluyu öğrenmem zor olmadı. Bu şahıs kuzenim olmakla beraber 18- yaşındadır. bu konuda yapabileceğim bir şey var mıdır? Site yetkilileri hakkında suç duyurusunda bulunursam , kuzenime ne şekilde dokunur bu olay? Ona da ceza verilir mi?
Burada suçlu site yetkilileri değil, kuzeninizdir. O nedenle şikayetiniz neticesinde açılacak kamu davasında kuzeniniz cezalandırılacaktır.
Alıntı:
Ulaş Değirmenci rumuzlu üyeden alıntı
Burada suçlu site yetkilileri değil, kuzeninizdir. O nedenle şikayetiniz neticesinde açılacak kamu davasında kuzeniniz cezalandırılacaktır.
Aktivasyon e-postası göndermeden üyelik açmaları bu konuda dezavantaj sayılmıyor demek oluyor o zaman.
Peki teşekkür ederim. Site yetkililerine yolladığım e-postaya cevap geldi bugün. Sağolsunlar nasıl üyeliği iptal edebileceğimi anlatmışlar.
Tekrar teşekkür ederim.