Anlaşma protokolüne ihtiyacım var
eşime boşanma davası açtım ilk duruşma 15.04 2009 tarihinde görüldü.eşim boşanmayı reddetti ve kendisini aldattığıma dair tanık getireceğini söyledi.bende anlaşamadığımıza dair tanıklarımı getireceğimi söyledim.hakim çocuğa 125 eşime 175 TL tedbir nafakası bağladı ve duruşmayı hazırana erteledi.eşimle 1500 TL tazminat karşılığında anlaştık ona vereceğim 1500 TL karşılığında benden boşanacağını ve hakimin söylediği çocuk ve kendine verilen 300 tl nafaka karsılıgında boşanacağını söyledi.eşyalar eşime kalacak.çocuğumu hakımın dediği gibi her ayın 1 ve 3. pazar günü göreceğim şekilde bir anlaşma protokol yazısına ihtiyacım var.bir avukatla telefonda görüştüm ve o protokolü duruşma gününden öncede verseniz hakım boş bir gününde çagırır boşar sizi dedi.eşim parayı aldıktan ve imzayı attıktan sonra tekrar vazgeçtım deme şansı varmı. bir protokol örneğine ihtiyacım var.
Re: anlaşma protokolüne ihtiyacım var.
Bizim de aynı konu için yeni başlık açmamanıza, aynı soruyu tekrar tekrar sormamanıza, forumun arama seçeneklerinin kullanılmasını öğrenmenize, foruma üye olurken kabul ettiğiniz kurallara harfiyen uymanıza ve bunun yanında başka şeylere de ihtiyacımız var.
Re: Anlaşma protokolüne ihtiyacım var
bu cevabı vermekte zahmet verdım sıze pardon.keşke hiç uğraşmasaydınız.cevap yazmasaydınız daha az uğraşmıs olrdunuz.yardım etmek zorunda değilsiniz tabıkı okuyup geçin bitsin.forum kurallarını tabıkı bılıyorum bende.ama kımsenın cokda fazla uymadıgını da görüyorum.bu kuralları hatırlatmakda sıze düşmez.site yöneticisimisiz.
Re: Anlaşma protokolüne ihtiyacım var
Kurallara uymayan bir üyemizin, yazım kurallarına uymadan tekrarladığı bu konunun kimseye zahmet vermemesi için konu kilitlenmiştir.