Dedemin babasına ait 3 tane osmanlı tapusu
elimde dedemin babasına ait 3 adet osmanlı tapusu mevcut tapuların tercümesinden 1880 yıllarına ait ve sadece 1 tapu 60000 dönümlük bir araziyi kapsıyor.bu 60000 dönümlük araziden daha önce paylarını alan dedemin annesinin kız kardeşlerinin çocukları ve dedemin babasının kardeşlerinin çocukları var hatta bizimkilerede demişler gidin alın davayı kazandık diye bizimkile ayakta uyumuşlar hiç ilgilenmemişler 93 yılında olmuş bu davanın kazanılması elimdeki diğer tapulardan kimsenin haberi yok tercümelerinide yaptırdım ben bu işten nasıl karlı çıkarım 5 dönüm bile olsa uğraşmak istiyorum beni sağlam bi şekilde yönlendirin lütfen...
Re: Dedemin babasına ait 3 tane osmanlı tapusu
Alıntı:
fundobosa rumuzlu üyeden alıntı
...
elimdeki diğer tapulardan kimsenin haberi yok tercümelerinide yaptırdım ben bu işten nasıl karlı çıkarım...
Yanlış yer, yanlış soru, yanlış yazım....
Külliyen yanlış yani!
Yanlış yer: Hukuki.net herhangi bir işten nasıl karlı çıkarım sorunuzun cevabını bulabileceğiniz bir site değildir.
Yanlış soru:Sorunuzdan anladığım, diğerlerinin haberi olmayan bu tapularla neler yapabilir, ne kadar ne kazanırım? Hukuki.net yatırım danışmanlığı hizmeti de vermemektedir.
Yanlış yazım: Yazım kurallarına özen göstermemek,özensiz düzensiz yazmak.