Temyiz süresi hakkında bilgi (9. Hukuk Dairesi)
Herkese selamlar,
Forumda ''TEMYİZ'' başlıklı bir çok konuyu okudum. Fakat kendime net bir cevap bulamadım. Sanırım tam olarakta bir cevabı yok. Yinede konu hakkında bilgisi olan arkadaşlarımız varsa, en yakın cevabı verebilirler düşüncesiyle konuyu açmak istedim.
Eşimin önceki çalıştığı iş yeri, 26 aylık SSK'sını yatırmadığını öğrendik. İş yerine dava açtık. Ve davayı kazandık. Tabii karşı taraf haklı olarak Temyiz hakkını kullandı. Şuan da dosyamız hâlâ Yargıtayda.
Sorun şu; İnternetten sürekli dosyanın sonucunu takip ediyorum. Dosyanın ''Geliş Tarihi: 08/01/2008 ''. Yani hemen hemen 16 ay olmuş. Ama dosyamızda hiç bir kıpırdama yok. Bu süreç tahmini olarak daha ne kadar sürer? Konu hakkında tecrübesi olan arkadaşlarımız varsa tahmini cevaplar verirlerse sevinirim. Veyahut dosyanın Yargıtay'da unutulma, kaybolma vs. gibi bir konu olmuş olabilirmi? Bunu site yerine telefonla yada başka bir şekilde daha sağlıklı nasıl öğrenebiliriz?
Saygılarımla
Re: Temyiz süresi hakkında bilgi (9. Hukuk Dairesi)
Karar çıkmış olup siteye henüz yansımamışta olabilir, daha dosyanıza sıra gelmemişte olabilir..
Y.9.dairenin özel kalemini tel. ile arayıp sorabilirsiniz..O da olmadı ilk dava mahkemenizin özel kalemini arayıp sorabilirsiniz...
Avukatınız varsa o da takip ediyordur..
Re: Temyiz süresi hakkında bilgi (9. Hukuk Dairesi)
Alıntı:
Humble rumuzlu üyeden alıntı
Karar çıkmış olup siteye henüz yansımamışta olabilir, daha dosyanıza sıra gelmemişte olabilir..
Y.9.dairenin özel kalemini tel. ile arayıp sorabilirsiniz..O da olmadı ilk dava mahkemenizin özel kalemini arayıp sorabilirsiniz...
Avukatınız varsa o da takip ediyordur..
Teşekkür ederim. Peki telefonunu nerden bulabilirim. Yargıtayı arasam bağlarlar sanırım. Avukatımızda İnternetten takip ediyor sanırım (=