bundan yaklaşık 1,5 ay önce ankarada oynanan gençlerbirligi-beşiktaş karşılaşmasını izlemek üzere tribünde yerimi aldım maçın sonlarna dogru yaklaşık 5-6 kişilik bir grup 5-6 adet meşale yaktı,maç sonunda stadı terkederken polis adeta rastgele o bolgeye yakın ne kadar adam varsa aldı yaklaşık 20-25 kişi aldılar,ve bnlardan birçogunuda maçta gördüm ve benim gibi olayla alakaları yoktu,alındıktan hemen sonra saha içerisindeki polis kameramanı ve fotografcısına gıderek bızı neden aldıklarını olayla alakasız olmadıgı belırtıp goruntulerı gostermesını ıstedım polıs fotograf makınasını gosterdı ancak goruntu kucuk oladugundan anlaşılmıyodu ve bize bunları il guvenlık kurulu inceler zaten bişey olmaz ceza gelmez dedi,biz o gece madur edılerek yaklaşık 5 saat karakolda bekletılıp serbest bırakıldık,hatta karakoldaki polıs bile itirafta bulunarak boyle olaylarda amır 10 kişi alızm alın der bızde alırız kardesm haklısınız size dedi ayrıca il guvenlık kurlunun keyfne kalmıs ceza sıstemı dedı hepınızede gelebılır ıncelemıyolar bazen üşenıp gorntulerı tek tek dedi,ve aksam serbest bırakıldık,ve bugun ceza geldı bugün polis aradı ve cezamı almamı soyledı 1500 ytl ve 6 ay spor müsabakalarından men cezası,anca bayram tatılı gırdıgınden bayram tatılı sonrası alsanda olur dedi,alır almz cezaya itiraz edecegım ve 7 günlük itiraz süresi bulunyor bayram sonrası ılk pazartesı cezayı alıp hemen salı itirazımı yapacagım sulh ceza mahkemesıne,yukarıda belırttıgım gibi olayla en ufak bı alakam yok en ufak meşaleylede bır alakam yok,elimde hiçbir mesale yakarken yada mesaleyle bır goruntumde yok,bunları belırtmeyı dusunuyorum ıtıraz dilekçemde ancak dilekçeyi yazmadan burdaki bilgili insanlardan tavsiye almak istedim,itiraz dilekçemin olumlu sonuçlanacagına eminim çunku olayla en ufak bir alakam yok,dilekçemde ne gibi ifadelere dikkat etmelıyım,neleri özellikle belirtmelıyım,bu konuda tavsiye ve yarıdmlarınızı rica ediyorum,şimdiden çok teşekkür ederim,saygılarımla