-
Eğitim şark mirim!!!
Bilim - Garb
İlim - Şark
Darwin - Garb
Yaratılış - Şark
Hukukun üstünlüğü - Garb
Çoğunluk sultası - Şark
Çoğulculuk - Garb
Çoğunlukçuluk - Şark
Bireysel özgürlük - Garb
Cemaat, Aşiret tahakkümü - Şark
Demokrasi - Garb
Teokrasi - Şark
Özgür medya - Garb
Yandaş medya - Şark
Ulus - Garb
Ümmet - Şark
Laiklik - Garb
Antilaiklik - Şark
ÇYDD, ÇEV - Garb
Işıkevleri, Tarikat Yurtları - Şark
Dreyfus - Garb
Ergenekon - Şark
Milli Eğitim Bakanı'nın deyimiyle "içeri alınan" bunca akademisyene, Türkan Saylan gibi değerlere reva görülenlere bakılırsa;
Eğitim şark mirim!!!
-
Re: Eğitim şark mirim!!!
Yani şimdi bizim KIBLE miz şark mı, gark mı? hangi tarafa dönsek acaba!
...düşünürken aklım "kutupta kıble nasıl bulunur"a takıldı kaldı. ...derken Bermuda Üçgeni... derken Terör Üçgeni... derken "Kuru Kafalar Vadisi" ve ısıssızzz bir gezegen! Ve uzaylılar...
:rolleyes:
-
Mantıki pusula kullan veya adın gibi olan yıldızı takip et Sn. Çoban...
Üçgenler eğer seninle en ufak bir şekilde bile ilgili değilse, hiç meraklanma, o üçgenlerin de üzerine kahramanca git, bu nedenle bu foruma korkmadan, tırsmadan, iç huzuru ile yaz...
Ben neden yazıyorum sanıyorsun?
-
Yazmakla bir şeyler değişebilecekse bir an önce öğrenip yazalım yazmasına da, ama nerde... Korku nedir , ne için korkulur , neden tırsar insan !!! bilinmez fakat insanın canına tak etti mi kör olur gözler , görmez hiç bir şeyi... ne karanlığı, ne aydınlığı, iş işten geçmeye dursun!
Bir yıldız düşünüyorum beş dallı, hangi dalını kesecek olsam biraz daha ışık kaybı!
Bir el düşünüyorum beş parmaklı, hangi parmağı kesecek olsam müthiş bir acı!
Bir bütün düşünüyorum bir kaç dilimli, hangi dilimi kaldıracak olsam bozulurverecek o bütün!
Bir problem düşünüyorum bin işlemli , hangi işlemden başlasam gömülüyorum problemlere!
Ellerinize sağlık Sayın Harun Gür, düşündürücü yazılarınız için.
Eğitim şart ki hem de nasıl şart!
Saygılarımla,