Re: Somut Olarak Kanıtlama
Somut olarak kanıtlama ne bunu anlayamıyorum.Oturup konuşalım dediğimde konuşmuyor gerçi hiçbir şey hakkında benimle konuşmuyor.Uzak sürekli uzak o kadar sindim ki anlatamam her şeyden korkar oldum.Cesaretim yok bir de açtığım dava geri teperse düşünemiyorum somut kanıtım yok benim.
Hiç kimse benimle aynı şeyleri yaşamadı mı?
Çocuk; bir bilseniz nasıl istiyorum,rüyalarıma nasıl giriyor ;ama nasıl yaparım?Bu evlilikte doğru olarak yaptığım tek şeyin çocuk yapmamak olduğunu düşünüyorum.Zaten çocuk yapmak için birlikte olmak gerekir ki bu durumda evliliğimde sorun, normal değil!!!
Boşanmak istiyorsanız boşanırsınız.
Kanunlar şu an da kadınlardan yana.
Bu forumdaki yazıları okursanız ne kadar çok erkeğin madur olduğunu okuyabilirsiniz.
Eğer boşanmak istiyorsanız eşinizin size şiddet uyguladığı zaman polise gitmek ya da aramak ve hastaneye gidip rapor almak.
Ayrıca ailenize de eşiniz tarafından ne kadar zamandan beri şiddete uğruyorsanız bunu anlatmak ve destek almak bu konuda.
Bu raporu almakla beraber eşiniz size darp ettiği gerekçesi ile ceza alır.
Aşağıdaki linki okumanızı tavsiye ediyorum.
https://www.hukuki.net/forum/showthread.php?t=30270
Ayrıca darp edilmeniz sebebi ile boşanma davası açarken maddi tazminat'a ek olarak manevi tazminat isteme hakkınız da doğmuş oluyor.
Eğer eşiniz anlaşmalı boşanmaya yanaşırsa bir an evvel boşanır, yeni bir hayata başlarsınız. Zaman çok kıymetli. Çocuk da istiyormuşsunuz. Bu hayatta mutlu olmak herkesin hakkı.Eğer şu an ki eşinizle mutlu olamıyorsanız hem kendinize hem de ona bir şans vermiş olursunuz.