öncelikle kolay gelsin yargıtay sitesinden sorgula yapılan bir dosya karara baglandıktan sonramı? dosya kapatıldıktan sonramı sisteme geçer birde kişinin kendi ile avukatının sorgulaması arasında bir far varmıdır
Printable View
öncelikle kolay gelsin yargıtay sitesinden sorgula yapılan bir dosya karara baglandıktan sonramı? dosya kapatıldıktan sonramı sisteme geçer birde kişinin kendi ile avukatının sorgulaması arasında bir far varmıdır
öncelikle site yönetimi ve avukatlara kolay gelsin şimdi eleştirmek gibi bir niyetim yok ama bilgi amaçlı sormak istiyorum yargıtay sitesinden işe iade mahkememi konturol ediyorum haftalık son baktıgımda site genelinde rasgele numara yazarak diğer davalarada baktım ve baktıkça baktım 2009 itibariyle 19000 yaklaşık dava gelmiş benim davam 9000 lerde ve şubat 18de sisteme geçmiş şu an sonuçlanmadı ve 15binlerde ve 16 binlerde nisan sonunda gelen ve alacak davaları bile sonuçlanmış örnek vereyim 16 binlerde diyarbakırdan 1.iş mahkemesinden bir dava var ve alacak nisanın onunda gelmiş nisan yirmide sonuçlanmış mayıs ondada dosya kapatılmış konu biraz uzun oldu ama özeti bu hukukçular bu konuda ne düşünüyor acaba kolay gelsin