KK den Haberim Olmadan Kesilen Sigorta
Merhaba
öncelikle konu içinde arama yaptım ama bulamadım yeni bi başlık açmak zorunda kaldım.
Gecen ay baktığım extremde feash adında 48 tl lik bir taksit gordum şubeyle görüşüm bir sigorta türü oldugunu soylediler kart sigortası adı altında bir ay once iptali için bir çok yerer başvuru yaptım. ama bi türlü hallolmadı.
daha acık konu için,
1-bu sigrota habrim olmadan yapılan bir sigorta.
2- 48 tl lik 4 taksit kesilmiş gecen ay bununla ilgili işlem başlattığım halde nisan ayı 7-8 günlerinde iki tkasit daha kesildi.
3- bundna bir ay once daha fazlası finansbank şubesine gidip hem mevduat hesabumın kapanması için hemde haberim olmadan yapılan sigorta için iptalive geri odemesi için talep formu doldurup gonderik. çelişki ise mevduat hesabımın bakiyesi KK ye aktrıldı ve kapatıldı ama kesilen sigortalar için hiç bir işlem yapılmadı sadece bir talep formu dikkate alındı ve şubeye gittiğimde bana kredi kartınn alındığı şube ile görüşün dediler en yakın şubeye gittiğimde bizim yapabilecek bişey yok dediler KK nin alındığı şube ile görüşün dediler gecen hafta cuma şubeyi arayıp sorunu izah ettim be bunu için işlemlerin hallolacağını soylediler ama hala bi ses yok az once KK nin alındığı şubeyi arayınca bizim yapabilecek bişeyimiz yok en yakın şubee gidin
düşünebiliyormusunuz haberiniz olmadan sizi sigorta yapıyrolar toplam 200 tl ye yakın para kesiyorlar 1,5 aydan ber iugraşıyroum hala bi sonuc yok
peki aynı şekilde tamtersi olsaydı yani bizim borcumuz bankaya olsaydı bunu ne şekilde ne kadar alırlardı... işin bu tarafı belli
peki benım bu alacağım olan miktar için başvurgum halde halasonuc cıkmayan sigrota için hukuki yonden ne işlem yapabilirim
istiyorumki bankasnın bize yaptıklarını bizimde hakkımız olanı bizda bankalara yapalım.
bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim
Re: KK den Haberim Olmadan Kesilen Sigorta
benzer durum bendede var.finansbanktan eşim geçen sene kk çıkardı.sadece 1 defa alışveriş yapmasına rağmen yıllık aidatda geldi.her ikisinide ödedim.bir ay sonra bankadan telefon geldi karta sigorta vs.diye galiba eşim telefonda hayat sigortası gibi bir şey anladığı için kabul etmiş.sonra iptal ettirmek için bankaya telefonla ulaşmak için defalarca denedik.ya tel cevap vermedi yada şubeye gidin dendi.şubeyede bir kaç sefer gittik.kartı iptal ettiklerini bir alışveriş yapıp denememizi söylediler.denedik kart işlem yapmadı.ama sigorta parası adı altında her ay katlanarak extre gelmeye devam ediyor.şubede muhatap bulamıyoruz,telefonla sonuç alamıyoruz.bu karttan ve finansbanktan nasıl kurtulacağız.ilgilenenler için şimdiden teşekkürler.