Alacağımı tahsil edemedim?
bir arkadaşım kredi kartı borcunu ödeyemiyordu. kart borçlarını banka hesabımdan ödedim. şuanda durumu düzeldi ve borcunu ödemeye yanaşmıyor. uzlaşmıyor. bu parayı alabılmek ıcın nasıl bır yol izlemem gerekiyor? elimde banka hesabımdan onun kredi kartına yaptıgım ödemelerın banka dekontu bulunmakta.
Re: alacağımı tahsil edemedim?
Arkadaşlar ben anlamıyorum ne hale geldik. İnsanlık öldümü yaaa Yukarıda adı geçen kardeşim arkadaşının bankaya olan borçlarını tek kalemde banka hesabından ödüyor ve şu pişkinliğe bakınki o arkadaş şimdi borcunu ödemiyor Varmı böyle bir şey Buna insanlıkmı denir Biz nereye gidiyoruzki Bizlere noldu Ben 52 yaşındayım Eskiden böyle borç işleri haciz işleri utanç vesilesi idi Şimdi ise Pişkinlik vesilesi Yani ben şahsen bu tür insanları kınıyorum Bizim yardımlaşma içgüdümüzü örflerimizi adetlerimizi öldürdüler
Re: alacağımı tahsil edemedim?
Alıntı:
cemaykutman rumuzlu üyeden alıntı
Arkadaşlar ben anlamıyorum ne hale geldik. İnsanlık öldümü yaaa Yukarıda adı geçen kardeşim arkadaşının bankaya olan borçlarını tek kalemde banka hesabından ödüyor ve şu pişkinliğe bakınki o arkadaş şimdi borcunu ödemiyor Varmı böyle bir şey Buna insanlıkmı denir Biz nereye gidiyoruzki Bizlere noldu Ben 52 yaşındayım Eskiden böyle borç işleri haciz işleri utanç vesilesi idi Şimdi ise Pişkinlik vesilesi Yani ben şahsen bu tür insanları kınıyorum Bizim yardımlaşma içgüdümüzü örflerimizi adetlerimizi öldürdüler
sizde benim gibisiniz haksızlığa tahamülünüz yok bu kim olursa olsun ;)
vallhi allahın kuluna borcumuz yokken en son bizde bu tür yaratıklardan darbeyi yedik bakalım nasıl çıkıcaz işin içinden .
arkadaşa da geçmiş olsun diyorum iyi niyet suistimali resmen ama o kadar pişkinlerki umurlarında değil bunların :kızgın: