-
Teşhir ürünü fiyatı
Elektronik mağzalarında sergilenen teşhirde çalışan lapop, tv, kamera cep telefonu gibi ürünlerin teşhir sırasında çalıştığı için kutusundaki cihazla aynı fiyatla aynı fiyata satılması 4077 sayılı kanun ile ne kadar bağdaşıyor? bu konuda tüketici nasıl dacranmalı ne yapmalı?
-
Re: Teşhir ürünü fiyatı
Tüketici hakları fiyat belirleme yetkisine sahip değilki?
Mağaza istediği malı istediği rakama satar,serbest piyasa...
Teşhir malı sıfır fiyatına satıyorsa sizinde yapıcağınız o firmadan ürün almamak olucaktır...
Bunu toplumsal platformlardada ayrıca dile getirebilirsiniz,sikayetvar .com gibi yerlerde..
-
Teşekkür ederim ilginize bende aynen dediğiniz gibi yaptım o firmadan almadım ama bu tarz çalışırken ömründen yiyen elektronik cihazların fiyatının kutusundaki bir cihazla aynı olmaması gerekiyor diye düşünüyorum bu konuda 4077 sayılı kanunda da açık olduğu kanaatindeyim..
-
Bunun kanunla belirlenmesi zor,az teşhirde kaldı sıfırından şu fiyat, 6 ay kaldı şu fiyat şeklinde bi madde olamaz sonuçta:o
Sonuç olarak bunlar firmanın ayıbı, bu ürünleri hem kullanıp hemde sıfır fiyatına satılması malesef üzücü...
Bu konuda kanun hazırlanacaksa, toptan teşhir ürünlerin mağazada satışını yasaklasınlar, herkes daha mutlu olur :)
-
Evet aslında size katılıyorum ama bu tutum çok üzücü bunun bir konuda tüketiciyi koruma adına geliştirilmesi gerekiyor, önemli olan kimse mağdur olmasın..