İlk duruşma ile ikincisi arasındaki zaman
arkadaşlar malumunuz 13 ocak ta ilk duruşmam görülmüştü ve karşı tarafın yetki itirazı yüzünden başka hiçbişey(nafaka,tazminat vs)konuşulmadı.ikinci duruşma ise yetki itirazlarının kabulü ile taa 9 hazirana verildi bu süre yani iki duruşma arasının bu kadar uzun olması normal mi?çünkü yetki itirazlarının kabulu imkansız olduğu halde aracılar vasıtasıyla istedikleri yere aldırdılar davayı bunu alanen itirafda ettiler yani kolay kolay vazgeçmeyecek ve uzattıkca uzatacaklar çünkü ne desem ne yapsam herşeye itirazedip haklı çıkarıyolar kendilerini benim avukatım ilk başta yapamazlar edemezler diyor sonra olanları görünce olabilir diyor bende haliyle çileden çıkıyorum sizlerin kimsenin tesiri ve maddi baskısı altında kalmadan bana cevap vereceğinide biliyorum ne olur bi yol gösterin kurtumak istiyorum bu insanlardan...
Re: İlk duruşma ile ikincisi arasındaki zaman
Eski forumunuzu bulup oraya yazarsanız biz de önceki durumunuzu öğrenmiş oluruz. Sizi tanımıyorum, yazdıklarınızı da hatırlamıyorum.
Alıntı:
litigation rumuzlu üyeden alıntı
Eski forumunuzu bulup oraya yazarsanız biz de önceki durumunuzu öğrenmiş oluruz. Sizi tanımıyorum, yazdıklarınızı da hatırlamıyorum.
arkadaşlar yazdıklarımı takipedenler beni ve davamı çok iyi biliyordur heralde yine yardımınıza ihtiyacım var 7 aydır süren boşanma davamda sadece 1 duruşma oldu ve ondada karşı taraf yetki itirazında bulundu anlıyacağınız bi sonuç çıkmadı şimdi aldığım bilgiye göre yetki itirazı kabuledilmiş ve dava karşıtarafın istedii yere verilmiş fakat 2.duruşmanın ne tarihi var nede davada bir gelişme var.bu durumda bende fazlaca endişe uyandırdı ve aklımda bi kaç soru belirdi:
1.davanın karşı tarafın istediği yere aldırması davanın benim için seyrini olumlu veya olumsuz nasıl etkiler.
2.bundan sonraki ilk duruşmada en azından tedbir nafası konuşulurmu?
3.karşı taraf benim açtığım davanın reddeilmesini istiyor taleplerimi vermeye yanaşmıyor yani hiçbir şekilde hiçbişeyi kabullenmiyor budurmda boşanma davam ne kadar uzar?
4.anlaşma söz konusu değil ne yapabilirim ayrıca davanın alındığı yere gidip gelmem imkansız gerek maddi gerek manevi sadece avukatım gidecek karşı taraf eksizsiz tüm duruşmalara katılacak bu onları avantajlı durumamı getirir?
buyrun ayrıntılar
Siz köşe yazarı mısınız? Herkes sizi mi izliyor? Lütfen önceki forumunuzdan devam etmezseniz popülariteniz mi düşecek?
Alıntı:
litigation rumuzlu üyeden alıntı
Siz köşe yazarı mısınız? Herkes sizi mi izliyor? Lütfen önceki forumunuzdan devam etmezseniz popülariteniz mi düşecek?
bakın amacınız yardımsa herşeyi baştan tek tek yazabilirim ama sizin niyetiniz bu değil sanırım.ben köşe yazarı değilim ama hakikaten zor durumda yardıma ihtiyacı olan biriyim.
Yardımcı olabilmek için hukuki sorunu anlamam lazım değil mi? Atıp tutmam daha çok hoşunuza gidecekse kusura bakmayın tarzım bu değil.