yardım eden yok mu.!
Printable View
yardım eden yok mu.!
Adi sözleşme ile satıcı A ile alıcı B arasında içeriği '... yerde yapacağım daireyi 120.000 t.l. karşılığında B ye sattım. parayı nakten aldım. başkaca bir para talep etmeyeceğim. Daireyi bitmiş halde teslim edeceğim.' olan bir sözleşme yapılıyor satıcı A alıcı B şeklinde imzalar atılıyor. orda bulunan üçüncü kişi de şahit olarak imza atıyor. Daha sonra aralarında husumet doğuyor A daireyi geri vermiyor, parayı da iade etmiyor. B elindeki sözleşme ile dava açıyor. A itiraz ederek şahitle birlikte sözleşmenin başka bir konunun teminatı olduğunu iddia ederek itiraz ediyor. para almadığını B nin kendisini aldatarak hile ile bu sözleşmeyi imzalattığını söylüyor. şahit olan kişi başka bir konuda B ile mahkemelik olduğundan B tanığı ve beyanını kabul etmiyor. B nin parasını geri alma şansı nedir. kanıtlanırsa yalancı tanıklığın suçu nedir? tşk. ederim.
Neden 8 dakika arayla 2 kere yazdınız? Aradaki 7 farkı mı bulmamızı istiyorsunuz?
Adi sözleşmede tanık imzası da var. ancak konu mahkemeye intikal ettiği zaman tanık davalı lehine içeriğinin farklı olduğunu beyan ediyor. Hakim in dikkate alıp sözleşmeyi iptal etmesi mümkün mü.?
Adi sözleşmede tanık imzası da var. ancak konu mahkemeye intikal ettiği zaman tanık ve davalı sözleşmenin yazılı olduğu gibi değil de içeriğinin farklı olduğunu beyan ediyorlar. Davacı ile başka konuda mahkemelik olan şahit yalan söylüyor. Hakim in dikkate alıp sözleşmeyi iptal etmesi mümkün mü.?
Tanığa da zorla mı imza attırmışsınız? Paranızın istirdatı (geri alımı) mümkün.
paramı geri alamadım hakim ilginç bir şekilde tanık beyanlarına itibar ederek davamızı red etti aleyhime karar verdi. karşı taraf bile muhtemelen şaşırmıştır. nasıl kazandık diye ;borçlu olanlara gün doğdu emsal karar diye gazeteye ilan vereceğim. yalancı tanık bul borçtan kurtul.