Bağ-Kur'da evrak kaybolması ve hakkım
Arkadaşlar Merhaba
Derdim sıkıntım bana göre çok büyük dermanım sizlersiniz derman olamazsamda içimi dökeyim.
16.03.2009 da son iş yerim ssk olduğu için ssk ya özürlü emekli olmak için buradan aldığım bilgilerle tahsis talep formumu verdim. ssk son 7 yılda çoğunluğu bağkur primi diye olması gerekeni yaptı ve 2 günde 18.03.2009 da evrakımı bağkura ulaştırmış bağkurda kaydı var tarih numara herşey var ama evrak yok. o evrak olsa beni hastaneye sevk edecek ve işlem başlayacak ama memurun masası o kadar dağınıkki içinden çıkamıyor bende mağdur oluyorum.
bugün yine o memurun yanındaydım yok bakmadı bile evraka ve bana acelen ne diyor oysaki şu anda yaşadığım şartları bilse acelemin ne olduğunu anlar.
Kaldıki benim acelem onu ilgilendirmez onun görevi benim işimi görmek bu yüzden maaş alıyor. Ama görmüyor Müdüre çıktım bekle diyor belki sizde bekle diyceksiniz ama durum öyle kritikki tek ümidim bu yani çaresizim.
Param olsa bir avukata verip yasal haklarımı kullanacağım ancak yapamıyorum.
Ve bu haksızlığa tahammül edemiyorum ne yapayım ben savcılığa suç duyurusunda bulunabilirmiyim.
Asla karakola düşmemiş biriyim şiddet yanlısı değilim ama içimden o evrakımı kaybedip bana acelen ne diyen memura şöyle allah ne verdiyse tam burnunun üstüne bi yumruk atmayı çok istedim bugün. Ama haftaya yine gideceğim yine evrak yok diyecek eminim o zaman ciddi ciddi düşünüyorum biliyorum ceza alacam ama şu anda benim için dışardaki şartlar cezaevinden daha ağır.
Bu memur kadın bunun disiplin cezası almasını nasıl sağlarım
Re: Bağ-Kur'da evrak kaybolması ve hakkım
Durumunuz çok sıkıntı verici gerçekten. İnsanların bu şekilde mağdur edilmesi ya da haklarının çiğnenmesinin mutlaka önüne geçilmesi gerekli.
Memur arkadaşı önce dilekçe ile kuruma şikayet edin bence. Müdür arkadaşın eline yasal dilekçeyi verin eğer işleme koyulmaz ya da gereği yapılmaza ise bir üzt kuruma müdür hakkında da dilekçe vereceğinizi söyleyin.Bir iki günde dosya çıkar elinize verilir. Her şikayetiniz yazılı olmalı. Şiddete başvurursanız haklı iken haksız duruma düşersiniz. Gelişmeleri merakla bekliyorum. Kolay gelsin
Alıntı:
drtroy rumuzlu üyeden alıntı
Durumunuz çok sıkıntı verici gerçekten. İnsanların bu şekilde mağdur edilmesi ya da haklarının çiğnenmesinin mutlaka önüne geçilmesi gerekli.
Memur arkadaşı önce dilekçe ile kuruma şikayet edin bence. Müdür arkadaşın eline yasal dilekçeyi verin eğer işleme koyulmaz ya da gereği yapılmaza ise bir üzt kuruma müdür hakkında da dilekçe vereceğinizi söyleyin.Bir iki günde dosya çıkar elinize verilir. Her şikayetiniz yazılı olmalı. Şiddete başvurursanız haklı iken haksız duruma düşersiniz. Gelişmeleri merakla bekliyorum. Kolay gelsin
Dilekceyi yazdım vereceğim ama dilekceye cevap 15 gün içinde verilebilirmiş bu sürede bana uzun geliyor orada evrakı bulsam tahsis servisindeki memur aynı gün hastaneye sevk edeceğini söyledi o yüzden elden yapmaya çalışıyorum mümkün oldukca
Alıntı:
uçucu rumuzlu üyeden alıntı
Dilekceyi yazdım vereceğim ama dilekceye cevap 15 gün içinde verilebilirmiş bu sürede bana uzun geliyor orada evrakı bulsam tahsis servisindeki memur aynı gün hastaneye sevk edeceğini söyledi o yüzden elden yapmaya çalışıyorum mümkün oldukca
Bağkura ve Akime İnternet üzeriden şikayetçi oldun.
İşin peşine düşüyorlar merak etmeyin.