Merhaba;
Öncelikle başımdan bi olay geçti onu anlatmak istiyorum.
Kaldığım ev arkadaşım ile ev kirası yüzünden kavga ettik. Daha sonra karakolluk olduk. Doktor arkadasa verdiği raporda burun kemiğinin kırık olduğunu yazmış. Karakola gittik beraber arkadas benden şikayetçi olmadığını söyledi ve orda olayı kapattık. Daha sonra bana mahkeme kağıdı geldi. Mahkeme kağıdında müştekide orta dereceli kemik kırığı bulunduğunu basit bir müdahale ile giderilemeceğini ve hayati tehlikesinin bulunduğu şeklinde bir yazı vardı. Bugün mahkemeye cıktık beraber hakim bizim ifademizi okudu bizde onayladık ancak arkadaşım kemik kırığı olmadığını ve burnun düzeldiğini söyledi. Şikayetçi olmadığını biz aramızda hallettik barıştık dedi.Savcı orda arkadaşımın söylediklerini tekrar yazarak kemik kırığı olmadığını basit bir müdahale ile giderildiğini yazdı ve bize okudu. Daha sonra hakim bana dediki sana 1 sene 2 ay ceza kesiyorum, mahkemedeki iyi halinde 11 ay 15 güne indirdim dedi. 5 yıl buralara sakın uğrama bi daha aklını basına al dedi bende tamam dedim.
Şimdi arkadaş şikayetçi olmadığı halde bu kadar ceza vermesi çok değil mi? Bu ceza ile ilgili ne yapabilrim? Hakim dosyayı kapatıyorum dolaba koyuyorum dedi bi daha geldiğinde ilk bu dosyayı alıcaz dedi. Ancak internetten baktığımda duruşma yapıldı duruşma ertelendi şeklinde bi yazı var. Para cezası felan gelirmi bu dosyayla ilgili bu dosya kapanmadı mı simdi?
Bu olaydan iki sonra başıma başka bir olay geldi bunun mahkeme kağıdı henüz gelmedi. Bu arkadaş şikayetçi bu arkadaşta muhtemelen yüzünde kemik kırığı var. bu olayda 6-7 kişiydik ve herkez birbirne girdi. Şikayetçi arkadaşın büyük bi ihtimalle kemik kırılmasının benim yaptığımı söyleyecek. Bu durumda hapis cezası yatarmıyım ya da nasıl bir yol izlemeliyim ne yapmalıyım.
Lütfen bana yardımcı olurmusunuz?
Teşekkürler.