Yunanistan da oturum hakkı kazanmak için ne kadar zaman geçmesi gerekiyor
Merhaba öncelikle böyle yararlı bir site hazırladığınız için sizi tebrik ederim.
bu konuyla ilgili bilgi bulamadığım için size yazıyorum.Ben yaklaşık 10 yıldır yunanistan da yaşıyorum ancak hala oturum hakkı elde edemedim defalarca başvuru yapmama rağmen hala sonuç alamadım ve ne yapacağımı bilemez haldeyim bu ülkeden oturum hakkı elde etmem için neler gerekli ve devlete bununla ilgili nasıl bir yaptırımla gidebilirim en kısa zamanda sonuçlanması için neler yapmalıyım zor durumdayım bu konuda bilgilendirirseniz minnettar kalırım
şimdiden çok teşekkür ederim
iyi çalışmalar.
Re: Yunanistan da oturum hakkı kazanmak için ne kadar zaman geçmesi gerekiyor
Sonuç alamasanız da bir cevap almışsınızdır muhakkak, ne diyor yetkili makamlar?
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Sonuç alamasanız da bir cevap almışsınızdır muhakkak, ne diyor yetkili makamlar?
işte benim merak ettiğim de bu buranın yasaları hakkında pek bilgim olmadığı için ne yapacağımı bilmiyorum ben geçen sene başvuruda bulundum bu sene sonuçlanacağını söylediler ama hala cvp yok yani benim merak ettiğim yasalara göre bu hakkı elde etmem gerekmiyormu yani daha ne kadar beklemem gerekiyor sonucu en erken nasıl alırım
teşekkür ederim.
Erdoğan bey yasalara göre benim şikayette bulunmam söz konusu değilmi?
Yunanistan hukukuyla ilgili bilgi sahibi bir avukata danismaniz sizin sorununuzun en kisa cözüm yoludur kanaatindeyim...
Alıntı:
salpyilmaz rumuzlu üyeden alıntı
Yunanistan hukukuyla ilgili bilgi sahibi bir avukata danismaniz sizin sorununuzun en kisa cözüm yoludur kanaatindeyim...
Öncelikle cevabınız için sağolun peki bu konuyla ilgilenen bir avukata nasıl ulaşabilirim.
Alıntı:
delideli rumuzlu üyeden alıntı
Öncelikle cevabınız için sağolun peki bu konuyla ilgilenen bir avukata nasıl ulaşabilirim.
10 yildir Yunanistan'da yasayan bir Türk olarak sanirim Yunanistan'da Türk bir avukat bulma konusundaki bilginiz benden fazladir. Yerinizde olsam bunu arastirirdim... :)
Bildiğim kadarıyla schengen ülkelerinden birinde oturum hakkı kazanabilmeniz için , o ülke vatandaşı ile evli olma şartı koşuluyor.
Diğer yandan bir ticari faaliyet nedeniyle oturum hakkı talebinizi, Türkiye deki başkonsolosluk üzerinden yapmanız gerekiyor.
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Bildiğim kadarıyla schengen ülkelerinden birinde oturum hakkı kazanabilmeniz için , o ülke vatandaşı ile evli olma şartı koşuluyor.
Diğer yandan bir ticari faaliyet nedeniyle oturum hakkı talebinizi, Türkiye deki başkonsolosluk üzerinden yapmanız gerekiyor.
Ögrenci oturumlari, mezuniyet ardindan bir is bulabildikleri takdirde oturum alabilirler...