Anlaşmalı boşandık, 5 ay geçti, tekrar evlenmek için
4 yaşında erkek çocuğumuz var,Eskişehir de anlaşmalı olarak 5 ay önce boşandık.şu an tekrar barıştık,İstanbul'da yaşıyoruz.
1-Tekrar evlenebilmemiz için ne yapmalıyız
2-süre var mıdır
3-bu evlilikle işlemler istanbul'danda yapılabilinir mi?
teşekkür ederim
Re: anlaşmalı boşandık,5 ay geçti,tekrar evlenmek için
1. Nikah dairesine başvurmalısınız.
2. Aynı kişiyle evleneceğiniz için yoktur. Farklı kişiyle evlenecek olsaydınız mahkemeye başvurup hamile olmadığınızı belgeleyerek bu süreyi sonlandırabilirdiniz.
3. Dilediğiniz yerde evlenebilirsiniz.
Re: Anlaşmalı boşandık,5 ay geçti,tekrar evlenmek için
nüfus müdürlüğüde aynı görevi yani evlenme işlemini yapabiliyormuş ,dedi arkadaşım,olabiliniyor mu,vede hangi evraklar gereklidir,
yardımcı ola arkadaşa şimdiden teşekkür ederim,
saygılar
Önceki evlendıgınızde ne evraklar gerekıyorsa onlar.Nufus mudurluklerının sıtesıne bakabılırsınız.Burda herhangı bır sorun goremıyorum sızın adınıza bence bosuna forum acmıssınız..
Mutluluklar...
Haddim olmayarak bir şey rica edeceğim;5 ay sonrada evliliğinizin gidişatıyla ilgili bir ileti yazarsanız sevineceğim.(aynı kişi ile 2. kere evlenildiğinde bu evliliklerin gerçekten mutlu olup olmadığını çok merak ediyorum)teşekkürler.
Re: Anlaşmalı boşandık, 5 ay geçti, tekrar evlenmek için
Geçmiş iletilerinizi okudum. Umarım bundan sonra geçmişte yaşadığınız şeyleri yaşamazsınız,karşılıklı olarak tabi. Ve umarım eşiniz az tazminat aldığı için sizinle tekrar evlenmek ve sonra yüksek tazminat almak için evlenmiyordur. Umarım tekrar evlenerek eşiniz ve çocuğunuzla ömrünüzün sonuna dek mutlu olursunuz.