-
Boşanma DavaSı
merhabalar .. Yaşadıgım kentte ne kadar avukat var ise her birine hemen hmen başımdna gecen olayları anlattım ne hikmet ise farklı farklı cevaplar aldim .. hukuki net sitesnde okudugum boşanma ile ilğili konulara verilen cevaplar akla mantıga uygun cevaplar teşkil etmekte .. başımdan gecen olayları kısaca yazamak istiyrum .. ufakta olsa bilği vermeniz benşi menmun edecektir
11/07/2008 tarihinde düğünüm oldu resmi nikahimiz ise 12/05/2008 tarihinde yapıldı .. düğüne yaklaşır iken eşim ve eşimin ailesi içgüveyi diye tabir edilen şekilde yanlarında yaşamamızı istediler .. eşim bu fikre olumlu bakıyor ve devamlı bu noktada beni ikna etmeye çalışıyordu .. ( yaşadığımız ev kendime ait ailmle kalmıyorum öğretmenim maddi durumum türkiye şartlarında fena sayılmaz ) eşime bu durumun olmayacagını kelimelerin güçü yettiği kadar anlatmaya çalıştım...
düğün gerçekleşti ilk gecemizde her evlenen çiftin ( erkeğin ) beklediği gibi eşinin bakire olam arzusu ne yazıkki hüsranala sonuclandı .. eşime bu durumu sordugumda bagıröaya çagırmaya başlaması olayın zeytinyağ misaline döndüğünü göstermeye başladi ...15 gün evli kaldıktan sonra eşim ailesinin yanına gitti kendi ailem rica minnet ( bakire olmadıgından haberleri yoktu ) geri getirdiler eşimi .. 2 gün geçmeden eşim kişisel eşyalarını toplayarak evi terk etti .. o gittikten sonra tekrar aramadım sormadım taki 10 ayın 26 sına kadar .. eşim aradı bu durumu düzltmemiz gerektiğini söyledi buluştuk evimize gittik .. aslında bakire oldugunu ama kızlık zarının eleastik oldugu için öyle bir problemle karşılastıgımız anlattı .inanmasamda inanamak zorunda hisettim kendimi .. eşim 2 gün sonra gel işyerimden beni al diye sözleştik ve ayrıldık .. 2 gün sonra iş yerine gittim eşimle gçrüşmek için .. iş yerinin müdiresi polis çagırdı eşimin ailesi geldi sonucta karakolluk olduk .. her hangi bir darp herhangi bir hakaret olmadıgını ifademde izah etmeye çalıştım .. eşim in patronu yinede şikayetçi oldu .. benim ifadem alinirken kayın pederimin küfür ettiğini ekendisinden şikayetçi oldugumu söyledim .. ben ifademi verip çıkarken polis memuru aşimin babasını arayarak sizden damadınız şikayatci oldu sizde gelin şikayetçi olun dediğini duydum ..
şuan boşanma davası açılmış durumda ...
1. taraf tutan polis hakında yapa bilecegim bir hukuki yol varmı
2. eşimin düğünde takılan altınları alıp gitmesi evimi bozması bakire çıkmaması benim tazminat isteme kazanma hakımı saglarmı
-
Re: Boşanma DavaSı
Eşinizin bakire olmadığını öğrenmiş,sonra bu konuda tartışmış,ayrılmış ve daha sonra tekrar bir araya gelmişsiniz. Bu demektir ki eşinizin bakire olduğu konusunda tartıştıktan sonra onu affettiğiniz manasını taşıyabilir.
Boşanma davası açılmış. Peki eşinizin bakire olmadığını nasıl ispatlayacaksınız?
Kanunen düğünde kadına takılan takılar boşanma olduğunda da kadınındır. Hiçbir şekilde geri alamazsınız.