-
Aile birleşimi
Selamlar ben esimlen turkiyede evlendim. Ben alman vatandasiyim esim ise turk vatandasi schengen vizesi ile baska bir ülkeden almanyaya geldi ve yabancilar polisine bas vurduk ayni zamanda almanyada kalmasi icin mahkemeye bas vurduk daha mahkeme sonuclanmadan yabancilar polisi 1 aylik duldung verdiler ve pasaportuna el konuldu. a1 sertifikasini türkiyede yapmasini istiyorlar ve suan almanyada kursuna devam ediyor ve dedigim gibi mahkemesi devam ediyor sinirdisi etme haklari varmi (mahkemesi) devam ederken bunu ögrenmek istiyorum yardimci olursaniz sevinirim en azindan ne yapmamiz gerekiyor bilgilendirirseniz cok seviniriz simdiden tesekkürler.
-
Re: Aile birlesimi
selam bizde aile birlesimi için basvuru yapacağız benim eşimde almanyadan geldi ve tr de yasıyoruz ama artık almanyaya gitme kararı aldık bende A-1 sertifikası için kursa gittim ve sertifikamı aldım ayrıca bildiğim kadarıyla almanyadada bu sınava girebiliyor ama pasaportuna falan el konulduysa ve süresi dolduğunda tr ye dönmediyse bence tr ye dönsün kursa gitsin sertifikasını alsın eğer cocuğunuz var ise ve oda alman vatandasıysa sınav sartı olmadan almanyaya gelebiliyor sana bir site önereyim oraya gir bak bütün almancılar ve bu konularla ilgili arayabileceğin hersey bu sitede www.almancax.com mutlaka gir ve orda ataan die bi arkadas var kendisi avukat ve senin gibi bir cok insan var ve vizelerini aldılar yardımcı olurlar sana
-
Re: Aile birlesimi
bu arada duldung değil geduldung olacak :) ayrıca sınır dısı etme hakları var tabiki öle birsey olursa almanyaya giremez ancak seneler sonra mahkemeyi kazanırsa oda cok düsük bi ihtimal o zaman girebilir bence dikkatli olun