Çalınan Notebook Açık Arttırma Sitesinde
arkadaslar yaklaşık 2 hafta önce aracımdan çalınan 2 notebooktan biri şu an bir açık arttırma sitesinde satışta.
ürünün benim olduğundan eminim masaüstünü değiştirme zahmetine bile girmemiş,bütün kullandığım programlar herşey duruyor ve fotoğraflarını böyle çekmiş.
elimde polis tutanaklari ve ürünün faturası mevcut.
bu konuda ne yapabilirim,bir akıl veren olursa gercekten cok memnun olacagim
cevaplariniz icin simdiden cok tesekkurler
Re: Çalınan Notebook Açık Arttırma Sitesinde
Alıntı:
lugal rumuzlu üyeden alıntı
arkadaslar yaklaşık 2 hafta önce aracımdan çalınan 2 notebooktan biri şu an bir açık arttırma sitesinde satışta.
ürünün benim olduğundan eminim masaüstünü değiştirme zahmetine bile girmemiş,bütün kullandığım programlar herşey duruyor ve fotoğraflarını böyle çekmiş.
Suç duyurusunda bulundunuz mu?
Alıntı:
hksvr rumuzlu üyeden alıntı
Suç duyurusunda bulundunuz mu?
açık arttırma sitesi hakkında hiç bir suç duyurusunda bulunmadım.
simdi gordum urunun orda satildigini.
Alıntı:
açık arttırma sitesi hakkında hiç bir suç duyurusunda bulunmadım.
simdi gordum urunun orda satildigini.
urunun acik arttirmasina katilip satici ya soru sdrma hakkini edinin ve kendisine nasil ulasip notebook u gorebileceginizi sorun ya da bir telefon numarasi alin ve bu notebook un size ait olduguna iyice eminseniz polise gidin onlar gerekeni yapacaklardir kanuna gore calinti malin alim satimina aracilik yapmak da suc bu sebeple sozkonusu site polise yardimci olacaktir
Alıntı:
ben senin yerinde olsam laptopu alırım, eline ulaşınca kontrol ederim, eğer serinıları vs tutuyorsa, bunların resimlerini çekerim, bu sırada "hile bildir" yapıp işlemi dondururum, karakola giderim, zabıt tutarım, ardından GG ye raporları gönderirim, ücret iadesi isterim....
Alıntı:
Freelander2 rumuzlu üyeden alıntı
ben senin yerinde olsam laptopu alırım, eline ulaşınca kontrol ederim, eğer serinıları vs tutuyorsa, bunların resimlerini çekerim, bu sırada "hile bildir" yapıp işlemi dondururum, karakola giderim, zabıt tutarım, ardından GG ye raporları gönderirim, ücret iadesi isterim....
ben de boyle yapmayi dusundum ama sonra işlemi dondurmada falan bir problem yaşayabilir miyim diye düşündüm:).