mrb
eşim aile mahremiyetini ,:? sırlarını ifşa etmekle suçluyor ne yapmalıyım?
Printable View
mrb
eşim aile mahremiyetini ,:? sırlarını ifşa etmekle suçluyor ne yapmalıyım?
iyi de nasıl ispat edebilir ki etmesi imkansız bence .
aile mahremiyetiyle alakalı kimseye bişey dediğim yok başka sebep yok bu sebep bunun nasıl bi ispatı olabilirki ve aile mahremiyeti sırrı denilen şeyler neleri kapsar eemsal örnekler var mıdır kim nasıl suçlanmış aile mahremiyetiyle alakalı çok teşekkür ederim
kadeş yok böyle bir yasa ve madde
eğer daha detaylı bilgi istiyorsan bana mail yaz cevaplayayım ve konuşalım. şantajdır bu
Sen kafanı yorma Yalancı şahitliğe o akrabaları cesaret edemez... hakim iki soruda anlar neyin ne oldugunu... ama yok hala tereddutum var dersen bana mail at elimizden geldigince yardımcı olabilirim.. kolay gelsin
Şayet Eşinle yaşadığın cinsel ilişkileri başka bir bayanla dahi paylaşman dahi suç olarak görünür. (yani aile mahremiyetini , sırlarını ifşa suçu işlemiş görünürsün.)
Yukarıda yazdığım şekilde yaptıysan eşinde bunu kanıtlarsa 'SUÇLUSUN'
merhabalar
8 aylık evliyim bayanım eşimden boşanmak için karşı dava açtım tedbir nafakası isteğinde bulundum hala karakoldan mali durumum için araştırma yapılmadı 1. duruşmayı gıyaben öğrendik gittik 2 ay sonraya ertelendi gelince karşı dava ve tedbir nafakası davası açtık hemen . tedbir nafakası açan biziz 1 aydır hala karakola kağıt gelmemiş . kalemden öğrendiğime göre karşı taraf bi para yatırılcakmış onu yatırmadığı için kağıt gelmemiş bu nasıl şeydir ALLAH aşkına tedbir açan benim niye mali durumum araştırılmadı hala ALLAH rızası için bilen varsa söylesin saolun
merhabalar
8 aylık evliyim bayanım eşimden boşanmak için karşı dava açtım tedbir nafakası isteğinde bulundum hala karakoldan mali durumum için araştırma yapılmadı 1. duruşmayı gıyaben öğrendik gittik 2 ay sonraya ertelendi gelince karşı dava ve tedbir nafakası davası açtık hemen . tedbir nafakası açan biziz 1 aydır hala karakola kağıt gelmemiş . kalemden öğrendiğime göre karşı taraf bi para yatırılcakmış onu yatırmadığı için kağıt gelmemiş bu nasıl şeydir ALLAH aşkına tedbir açan benim niye mali durumum araştırılmadı hala ALLAH rızası için bilen varsa söylesin saolun